Bedrijfsdeuren in Drenthe

Bedrijfsdeuren in Drenthe

Ook in Drenthe is Bleyenberg Deurservice al meer dan 38 jaar dé specialist voor uw bedrijfsdeur. In ons assortiment vindt u branddeuren, roldeuren, schuifdeuren en kanteldeuren. U kunt bij Bleyenberg niet alleen terecht voor levering en montage in Drenthe, maar voor een uitstekende dienstverlening (24/7) voor reparaties en onderhoud.

Bleyenberg Deurservice heeft een groot assortiment bedrijfsdeuren in haar assortiment. Hierbij kunt u denken aan overheaddeuren, snelsluitdeuren, parkeergarage deuren en vouwdeuren. We leveren altijd maatwerk en een goed passende oplossing voor uw gevel. Onze deuren onderscheiden zich door de hoge materiaalkwaliteit en duurzame werking. Ze zijn geschikt voor licht tot zeer intensief gebruik. Uiteraard kunt u bij al onze deuren rekenen op de goede service waar Bleyenberg Deurenservice om bekend staat.

24/7 Service

U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week inschakelen, bedrijfspand zich nou in Drenthe, Friesland of Groningen bevindt. Reparaties aan uw bedrijfsdeur en garagedeur kunnen wij uitvoeren aan alle merken en typen deuren, zoals bijvoorbeeld: Crawford, Hormann, Novoferm, Nassau en zowel aan garagedeuren als overheaddeuren, branddeuren, snelroldeuren en docklevellers. Ook reparaties aan uw (elektrisch) schuifhek kunnen wij voor u verzorgen, zodat uw terrein bereikbaar blijft. Voor meer informatie kunt u de folder planmatig onderhoud online bekijken.

Over Bleyenberg Deurservice

Bleyenberg Deurservice begon in 1978 met het repareren en onderhouden van bedrijfsdeuren in het Groningse Wittewierum. Inmiddels is Bleyenberg Deurservice uitgegroeid tot een vakkundig specialist in alle merken en typen bedrijfsdeuren en garagedeuren.

We werken voornamelijk in Drenthe, Friesland en Groningen. Onze toegevoegde waarde is eenvoudig en doeltreffend: persoonlijk en deskundig advies. Vanuit ruim 38 jaar ervaring met bedrijfsdeuren kunnen we totaaloplossingen bieden voor allerlei soorten bedrijfsdeuren. U vindt hierover ook meer informatie in onze bedrijfspresentatie

Petrochemie-gecertificeerd

Naast de vakinhoudelijke kennis en goede opleiding van onze collega's vinden we veiligheid erg belangrijk. Wij zijn dan ook VCA-P gecertificeerd. De P staat voor petrochemie, dat betekent dat we voldoen aan de hoogste eisen voor veiligheid en betrouwbaarheid als het gaat om plaatsen en onderhouden van deuren en deursystemen.

Service