Home » Blogs » Bleyenberg is hét adres voor schuifdeuren

Bleyenberg is hét adres voor schuifdeuren

Bleyenberg Deurservice is dé leverancier van schuifdeuren in Groningen, Friesland en Drenthe. Wij komen graag bij u langs om te overleggen over uw wensen en de mogelijkheden die daarbij aansluiten. Natuurlijk bent u ook welkom in onze showroom. Hier vindt u heel veel soorten schuifdeuren, die we u onder het genot van een kop koffie graag demonstreren. Naast schuifdeuren leveren en installeren wij onder andere overheaddeuren, loopdeuren, rolluiken en meer, aan zowel particulieren als bedrijven.

De schuifdeur: een aanwinst voor iedere sector

Schuifdeuren behoren tot de meest populaire en veelgebruikte deuren. Ze zijn bijzonder gemakkelijk in gebruik en bieden een zeer rendabele manier voor het afsluiten van bepaalde ruimtes en gebouwen. In praktisch iedere sector zijn schuifdeuren een handige en veilige toevoeging. Een van de grote voordelen van het gebruiken van schuifdeuren is de ruimtebesparing en de gemakkelijke installatie. Doordat de deuren opzij schuiven, vragen ze geen extra ruimte in de af te sluiten ruimte. Schuifdeuren worden veel gebruikt in onder andere de agrarische sector, de zorg, verschillende soorten industrie en meer.

Brandwerende schuifdeuren

Een schuifdeur is voor veel verschillende sectoren een praktische manier om een ruimte af te sluiten. Voor bedrijfsruimtes waar brandveiligheid een rol speelt zijn brandwerende schuifdeuren een goede oplossing. In het geval van brand is het zaak om de ruimte waar de brand is zo snel mogelijk af te sluiten en de ruimte aan de andere kant af te schermen. Wij leveren brandschuifdeuren die, afhankelijk van uw eisen, brandwerend zijn van 30 tot wel 240 minuten. Onze brandwerende deuren voldoen aan de hoogste eisen en kunnen aangesloten worden op een brandmeldinstallatie.

Waar kunnen schuifdeuren voor gebruikt worden?

Onze schuifdeuren zijn robuust en bestand tegen schokken en corrosie. Ze kunnen op maat gemaakt worden tot zeer grote formaten, zodat ze gebruikt kunnen worden om grote machines zoals tractoren door te laten. Schuifdeuren worden veel gebruikt voor loodsen, hallen en schuren. Wij bieden allerlei soorten schuifdeuren, in verschillende uitvoeringen: 

  • Één- of tweevleugelige schuifdeuren
  • Enkel- of dubbelwandig geïsoleerde schuifdeuren
  • Schuifdeuren met of zonder beglazing

Daarnaast kan ieder type schuifdeur voorzien worden van een ingebouwde loopdeur.

Het gebruik van schuifdeuren in de zorg

Schuifdeuren zijn zeer geschikt voor gebruik in de zorg. Automatische schuifdeuren kunnen op allerlei handige manieren geopend worden, zodat ze ook voor minder validen gemakkelijk te openen zijn. Wij kunnen bijvoorbeeld automatische schuifdeuren leveren die uitgerust worden met een bewegingssensor. Met deze sensor gaat de deur automatisch open wanneer de sensor aanvoelt dat er iemand voor de deur staat. Daarnaast kunnen automatische schuifdeuren geleverd worden met een systeem waarmee ze geopend kunnen worden met een drukknop, een paslezer of een handzender. 

Alle automatische schuifdeuren van Bleyenberg voldoen aan de hoogste veiligheidseisen, waaronder de NEN16005 norm.

Heeft u interesse in onze schuifdeuren?

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een schuifdeur? Dan bent u bij Bleyenberg Deurservice op de juiste plaats. Wij zijn in 1978 begonnen met het repareren en onderhouden van deuren voor bedrijven en door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een grote speler in de wereld van deuren, in Groningen, Friesland en Drenthe. Wanneer u vragen heeft over het juiste type schuifdeur voor uw bedrijf, neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom. Ons enthousiaste en deskundige team staat voor u klaar!

 

Wij informeren u graag!

Heeft u meer informatie nodig of heeft u een vraag? Neem dan contact op met een van onze experts. Zij helpen u graag verder!