Overheaddeuren

Vraag een offerte aan

Download de brochure

Home » Zakelijk » Overheaddeuren

Bleyenberg Deurservice kunt u terecht voor verschillende soorten overheaddeuren. Van snelle overheaddeuren tot overheaddeuren op maat. Overheaddeuren zijn goed geïsoleerd en hebben een hoge openingssnelheid door het speciale railsysteem.

 

Vrijbijvende offerte aanvragen?

Vul het offerteformulier in voor Overheaddeuren en ontvang een persoonlijke offerte op maat.

Roldeuren en overheaddeuren: wat past er bij uw situatie?

Overheaddeuren en roldeuren zijn zeer vergelijkbare producten. Het grote verschil zit vaak in de toepassing. Bij zakelijk gebruik is een overheaddeur de meest gebruikte term: dit type deur is vaak breder, hoger en in veel gevallen voorzien van lichtdoorlatende luiken of ramen. Roldeuren worden vaak particulier gebruikt als garagedeur. 

Bleyenberg Deurservice biedt verschillende soorten overheaddeuren aan. Razendsnelle deuren of oplossingen op maat: wij kijken graag met u mee naar de juiste oplossing voor uw situatie. Overheaddeuren zijn goed geïsoleerd en hebben een hoge openingssnelheid, door het speciale railsysteem.

In sommige gevallen is een rolluik een goed alternatief voor een overheaddeur. Rolluiken zijn bijzonder functioneel en worden veel gebruikt bij bijvoorbeeld balies en loketten van kantines of bij uitgiftepunten. Een rolluik zorgt ervoor dat de ruimte inbraakwerend en zelfs brandwerend afgesloten kan worden.

Het kiezen van de juiste overheaddeuren voor uw bedrijf

Overheaddeuren worden vaak in buitengevels toegepast. Ze zijn opgebouwd uit brede secties die door een railsysteem worden begeleid. Bij het vinden van de juiste bedrijfsdeur spelen verschillende factoren een belangrijke rol, namelijk:

 • Veiligheid
 • Duurzaamheid
 • Hoge isolatiewaarde
 • Maatwerk
 • Uitstraling

 

Wij hebben ruim veertig jaar ervaring met het leveren, plaatsen en onderhouden van allerlei soorten deuren. Overheaddeuren zijn zeer populair door de gebruiksvriendelijkheid en de veiligheid die ze bieden. Bent u op zoek naar een overheaddeur voor uw loods of bedrijfspand? Neem contact op met onze specialisten. We komen graag eens bij u langs om te kijken naar de mogelijkheden!

De ideale oplossing voor uw garage

Voor particulieren is een roldeur een bijzonder gebruiksvriendelijke manier om de garage in- en uit te rijden. Één van de grote voordelen van een roldeur is dat de deur weinig ruimte vraagt. Dit type deur is opgebouwd uit kleine lamellen, die zich bij het openen van de deur oprollen. Het plafond van de garage blijft dus vrij voor de opslag van andere spullen. Wij kunnen roldeuren leveren in allerlei soorten, maten en kleuren. Neem vooral eens contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken, of kom langs in onze grote showroom in Groningen. We kijken graag met u mee.

Razendsnelle overheaddeuren

Snelle overheaddeuren, ook wel sprintdeuren genoemd, gaan vier keer zo snel open en dicht als gewone overheaddeuren. Deze hoge open- en sluitingssnelheid en de grote isolatiewaarde maken deze deur geschikt voor diverse branches. Doordat deze deuren verkrijgbaar zijn met diverse geleidingssystemen, is de inbouw vergelijkbaar met een standaard overheaddeur. Door het reduceren van de tijd die de deur openstaat zijn forse besparingen op energie mogelijk. Ook kan uw logistiek verbeterd worden: in- en uitrijdende voertuigen hoeven niet te wachten.

Kenmerken van snelle overheaddeuren

Onze snelle overheaddeuren zijn geschikt voor diverse branches. Dit komt door de volgende eigenschappen:

 • Openingssnelheid tot wel 1000 mm per seconde
 • Veilig en betrouwbaar
 • Duurzaam
 • Lage onderhoudskosten
 • Gemaakt van hoogwaardige materialen en componenten

Veelgestelde vragen

Bekijk het overzicht aan veelgestelde vragen

Heeft u interesse in onze overheaddeuren?

Wilt u meer informatie over onze overheaddeuren of roldeuren, of heeft u vragen over ons assortiment of de installatie van onze producten? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag. Uiteraard bent u welkom om een kijkje te nemen in onze showroom in Groningen. U kunt ook direct geheel vrijblijvend een offerteaanvraag doen. We gaan dan met uw gegevens op zoek naar de beste oplossing voor u en komen zo snel mogelijk bij u terug met een passende offerte.

Vrijblijvende offerte aanvragen

 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.