Sectionaaldeuren

Vraag een offerte aan

agsdix-smt1-file-download

Download de brochure

Home » Particulier » Sectionaaldeuren

Bij Bleyenberg Deurservice kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment sectionaaldeuren. Deze deuren staan bekend om hun optimale bedieningscomfort, veiligheid en betrouwbaarheid. Van ons brede aanbod High-Line sectionaaldeuren tot deuren van de merken Hormann of Crawford: wij helpen u graag!

De voordelen van sectionaaldeuren?

Sectionaaldeuren zijn garagedeuren die bestaan uit panelen. De deuren gaan verticaal omhoog en schuiven langs het plafond. De voordelen van sectionaaldeuren zijn dat deze u een hoop ruimte besparen in bijvoorbeeld uw garage. Daarbij heeft u een goede doorrijruimte, zijn de deuren goed beveiligd en hebben ze een hoge isolatiewaarde.

High-Line sectionaaldeuren

Bent u op zoek naar een sectionaaldeur met een sterke prijs-kwaliteit verhouding? Ontdek dan onze High-Line deuren. De horizontale 40mm sandwichpanelen die naadloos op elkaar aansluiten zijn kenmerkend aan deze garagedeuren. Door de Nederlandse productie is deze sectionaaldeuren scherp geprijsd.

Hormann sectionaaldeuren

De elegante sectionaaldeuren van het merk Hormann openen verticaal naar boven. Op deze manier heeft u meer plaats in en voor de garage en blijft de volledige doorrijruimte vrij. De vorm van de deuropening speelt hierbij geen rol, waardoor de sectionaaldeur uitermate geschikt is voor renovatieprojecten. Deze sectionaaldeuren geven uw garage meteen een luxe uitstraling.

Veelgestelde vragen

Bekijk het overzicht aan veelgestelde vragen

Crawford sectionaaldeuren

Bent u op zoek naar kwalitatief sterke garagedeuren? Dan zij de sectionaaldeuren van Crawford ideaal. Ze zijn geluidsarm, eenvoudig te bedienen, duurzaam, veilig en hebben een strak design. Ook zijn ze voorzien van de meest innovatieve functionaliteiten en moderne esthetiek. Vertrouw op de 60-jarige ervaring van deze grote Europese merkfabrikant en maak uw garage tot een “unicum”.

Accessoires en toebehoren

Een sterke en goed werkende bedrijfsdeur of garagedeur is niet compleet zonder bijpassende accessoires en toebehoren. Daarom leveren wij een divers aanbod accessoires van diverse merken.

Heeft u interesse in sectionaaldeuren?

Bleyenberg Deurservice levert sectionaaldeuren in Groningen, Friesland en Drenthe. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze sectionaaldeuren? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan. U bent ook van harte welkom om onze deuren te bekijken in onze uitgebreide showroom.

Is dit niet de deur waarnaar u op zoek bent? Bekijk ons assortiment kanteldeuren en roldeuren.

Vrijblijvende offerte aanvragen

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.