Sectionaaldeuren

Vraag een offerte aan

Download de brochure

Bij Bleyenberg Deurservice kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment sectionaaldeuren. Deze deuren staan bekend om hun optimale bedieningscomfort, veiligheid en betrouwbaarheid. Van ons brede aanbod High-Line sectionaaldeuren tot deuren van de merken Hormann of Crawford: wij helpen u graag!

Een sectionaaldeur is de ideale elektrische garagedeur

Wat is het verschil tussen een elektrische garagedeur en een sectionaaldeur? In de volksmond wordt een sectionaaldeur ook wel een elektrische garagedeur genoemd. Beide soorten deur zijn opgebouwd uit panelen die omhoog schuiven en vervolgens boven de ruimte komen te hangen. Sectionaaldeuren en elektrische garagedeuren zijn in de basis dus dezelfde producten. Wel zien we dat in de zakelijke markt de term sectionaaldeur vaak gebruikt wordt, terwijl particulieren vaker de term elektrische garagedeur gebruiken. 

Sectionaaldeuren zijn verkrijgbaar in allerlei maten, kleuren en andere specificaties. Wij leveren al 45 jaar garagedeuren in Noord-Nederland, voornamelijk in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Al onze producten zijn van de hoogste kwaliteit: we werken samen met verschillende topmerken, waaronder High-Line, Hormann, Novoferm, Teckentrup en Crawford

Bespaar ruimte met een goede elektrische garagedeur

Sectionaaldeuren zijn bijzonder geschikt als elektrische garagedeur. Ze nemen weinig ruimte in doordat ze omhoog schuiven en tegen het plafond opgeborgen worden, wanneer ze geopend zijn. Dit biedt u een optimale doorrijruimte voor uw auto, terwijl u in de garage zoveel mogelijk ruimte kunt vrijhouden voor uw spullen. 

De panelen van sectionaaldeuren zijn voorzien van isolerend materiaal. Dit zorgt ervoor dat de warmte uit de garage niet verloren gaat via de garagedeur en de garage dus aangenaam warm blijft. Geïsoleerde sectionaaldeuren helpen u op deze manier om te besparen op uw energierekening. 

Ultiem bedieningsgemak met een elektrische garagedeur

Een sectionaaldeur wordt elektrisch bediend. Met de meegeleverde afstandsbediening opent u de deur vanuit de auto: zo rijdt u in één keer naar binnen. Dit scheelt u tijd, maar levert u vooral heel veel gebruiksgemak op. Veiligheid en betrouwbaarheid zijn zeer belangrijke thema´s bij onze sectionaaldeuren. Uiteraard voldoen al onze deuren aan de hoogste kwaliteitseisen. Mocht er onverhoopt toch een storing voorkomen, dan staat onze storingsdienst 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar!  

Tip: hang de afstandsbediening aan de sleutelbos waar ook uw autosleutel aanzit; zo vergeet u hem nooit! 

High-Line sectionaaldeuren

Bent u op zoek naar een sectionaaldeur met een sterke prijs-kwaliteit verhouding? Ontdek dan onze High-Line deuren. De horizontale 40mm sandwichpanelen die naadloos op elkaar aansluiten zijn kenmerkend aan deze garagedeuren. Door de Nederlandse productie is deze sectionaaldeuren scherp geprijsd.

Veelgestelde vragen

Bekijk het overzicht aan veelgestelde vragen

Accessoires en toebehoren

Een sterke en goed werkende bedrijfsdeur of garagedeur is niet compleet zonder bijpassende accessoires en toebehoren. Daarom leveren wij een divers aanbod accessoires van diverse merken.

Dé specialist in sectionaaldeuren in Noord-Nederland

Heeft u interesse in sectionaaldeuren? Bleyenberg Deurservice levert sectionaaldeuren in heel Noord-Nederland: onder meer in Groningen, Friesland en Drenthe staan we voor u klaar. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze sectionaaldeuren? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan. U bent ook van harte welkom om onze deuren te bekijken in onze uitgebreide showroom.

 

Is dit niet de deur waarnaar u op zoek bent? Bekijk ons assortiment kanteldeuren en roldeuren.

Vrijblijvende offerte aanvragen

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.