Kanteldeuren

Vraag een offerte aan

Download de brochure

Bij Bleyenberg Deurservice kunt u terecht voor een uitgebreid assoriment kanteldeuren. Van onze eigen deuren tot alternatieven van het kwalitatief hoogstaande merk Hormann: bij u bent u aan het juiste adres.

Vrijbijvende offerte aanvragen?

Vul het offerteformulier in voor Kanteldeuren en ontvang een persoonlijke offerte op maat.

De kanteldeur is het meest bekende type garagedeuren en wordt al meer dan 50 jaar zowel particulier als zakelijk toegepast. Bij Bleyenberg Deurservice kunt u terecht voor goede kwaliteit kanteldeuren, die wij voor u op maat maken.

Hoe werkt een kanteldeur?

Een kanteldeur heeft een deurblad wat bestaat uit één geheel. Wanneer u de deur opent, beweegt de bovenzijde van het kanteldeurblad direct naar binnen, terwijl de onderzijde eerst iets naar buiten komt. Het kanteldeur blad is in vele verschillende dessins verkrijgbaar. 

De voordelen van kanteldeuren bij Bleyenberg Deurservice

Een kanteldeur als garagedeur is erg stevig. Het bespaart behoorlijk wat ruimte wanneer u de deur opent. Ook hebben deze deuren weinig onderhoud nodig en vragen ze zodoende weinig van uw tijd.Bij Bleyenberg Deurservice heeft u ook de mogelijkheid om kanteldeuren op maat te laten maken. We luisteren dan naar uw wensen en geven de deur ook de uitstraling die u wilt. Wij leveren deze deuren in Groningen, Friesland en Drenthe.

Hormann kanteldeuren van hoge kwaliteit

De kanteldeuren van Hormann beschikken over de nieuwste technologie op het gebied van isolatie. Ook beschikken de Hormann kanteldeuren over een goede inbraakbeveiliging. De deur bevat namelijk een uniek draaigrendelslot, wat het moeilijk maakt om deze te breken.

Veelgestelde vragen

Bekijk het overzicht aan veelgestelde vragen

Interesse in onze kanteldeuren?

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over de kanteldeur? Neem gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. U bent ook altijd welkom om een blik te werpen in onze showroom.

Is dit toch niet de deur die u zoekt? Bekijk dan ook eens onze roldeuren, sectionaaldeuren en openslaande garagedeuren.

Vrijblijvende offerte aanvragen

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.