Reparaties

Home » Service » Reparaties

24/7 geholpen worden

  Een storing met uw garagedeur of bedrijfsdeur of schade aan uw deuren komt altijd ongelegen, dan zoekt u iemand met kennis van zaken en die ‘om de hoek woont’.

  Bleyenberg Deurservice heeft meer dan 45 jaar ervaring met vrijwel alle soorten garagedeuren, bedrijfsdeuren, toegangsdeuren en elektrische schuifhekken. Zo zijn wij in staat storingen op te lossen voor elk type en merk deur; 24 uur per dag en 7 dagen per week. Dit doen wij voornamelijk in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

  Waar kunnen wij u in ondersteunen?

  Reparaties aan uw bedrijfsdeur en garagedeur kunnen wij 24/7 uitvoeren aan alle merken en typen deuren, zoals Crawford, Hormann, Novoferm, Alsta, Besam, Boon, Record en zowel aan garagedeuren als:

  • overheaddeuren
  • branddeuren
  • snelroldeuren
  • schuifdeur- en draaideurautomaten
  • en (elektrisch) schuifhekken
  • kortom alle typen bedrijfsdeuren en garagedeuren kunnen wij reparaties uitvoeren, zodat u bereikbaar blijft voor al uw klanten en leveranciers.

  Wij hebben veel onderdelen op voorraad. Daarom kunnen we meestal direct en ter plekke uw probleem oplossen. Wilt u er helemaal zeker zijn dat alle activiteiten gewoon door kunnen blijven gaan? Dan adviseren wij u een servicecontract af te sluiten, u verkleint daarmee de kans op storingen en onnodig slijtage van onderdelen. U kunt nu ook direct een offerteaanvraag bij ons doen die geheel vrijblijvend is.

  * Particulier tarief:

  In Noord-Nederland staan wij 24/7 voor u klaar om storingen te verhelpen. Voor particuliere klanten hanteren wij in geval van storingen een vast tarief van € 98 (incl. btw) tijdens kantooruren. In dit bedrag zitten de opstartkosten en een half uur werk. Meerwerk wordt per kwartier berekend. Na 18:00 uur wordt 50% toeslag over dit tarief gerekend, in het weekend en op feestdagen 100%.

  * Opstartkosten overige klanten:

  In Noord-Nederland staan wij 24/7 voor u klaar om storingen te verhelpen. Om onze kosten te dekken berekenen wij opstartkosten naast de uren die wij bij u aan het werk zijn. Deze opstartkosten zijn kosten die wij maken vanaf het moment dat u contact met ons opneemt, totdat de monteur bij u is. De hoogte hiervan is afhankelijk van het postcode gebied waar het bedrijf / pand staat, hoeveel dit is kunt u opvragen bij het melden van de storing. Het minimale tarief dat wordt berekend voor een storingsbezoek zijn de opstartkosten plus één uur.

  * Avond en weekend:

  24/7 kunnen en willen wij storingen voor u verhelpen. Na 18:00 uur, op zaterdag, zondag en feestdagen gelden toeslagen van respectievelijk 50 of 100% en berekenen wij tenminste 1 werkuur, of zoveel meer als wij nodig hebben om de storing te verhelpen. Daarnaast berekenen wij een extra oproeptoeslag buiten kantooruren bij niet contractklanten.