De merken van Bleyenberg: sectionaaldeuren, garagedeuren en meer

Home » Over ons » Onze merken

Bleyenberg is hét adres voor topkwaliteit sectionaaldeuren, garagedeuren, overheaddeuren en vele andere soorten (automatische) deuren. Wij werken zowel voor particulieren als voor zakelijke partners, hoofdzakelijk in Groningen, Friesland en Drenthe. Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten deuren van topmerken, waaronder High-Line, Hormann en Crawford. We gaan graag met u in gesprek over uw wensen en adviseren u over de oplossing die het beste bij u past.

Neem contact met ons op wanneer u vragen heeft of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

 

High-Line garagedeuren: onverslaanbaar in prijs-kwaliteit verhouding

High-Line levert bijzonder betrouwbare en duurzame garagedeuren. De deuren bestaan uit panelen die naadloos op elkaar aansluiten. De High-Line garagedeuren worden voor u op maat gemaakt. Zo kunt u zelf kiezen hoe u de garagedeuren uitgerust wilt hebben. De deuren kunnen handmatig bediend worden, maar u kunt ook kiezen voor een elektrische garagedeur die geopend kan worden middels bijvoorbeeld een handzender of een vaste schakelaar.

Wilt u meer weten over onze collectie High-Line garagedeuren? Kom langs in onze showroom, neem contact met ons op of op bekijk de opties hier.

Meer weten over onze merken of over Bleyenberg?

Bleyenberg biedt voor ieder type garage de perfecte garagedeur. We begrijpen als geen ander dat uw garagedeur bepalend is voor de uitstraling van uw garage en in veel gevallen zelfs uw woning.

Daarnaast zijn gemak en veiligheid speerpunten waar onze deuren bekend om staan. Alle garagedeuren die wij leveren kunnen voorzien worden van elektrische bediening, zodat u gemakkelijk vanuit de auto de deur kunt openen. Ook veiligheid is van belang: alle deuren die wij leveren voldoen aan de hoogste veiligheidseisen.

Bent u op zoek naar een garagedeur? Vraag een offerte aan, neem contact met ons op om uw wensen door te spreken of kom langs in onze showroom in Groningen!

Vrijblijvende offerte aanvragen

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.