Zakelijke schuifdeuren en roldeuren

Vraag een offerte aan

Download de brochure

Home » Zakelijk » Schuifdeuren

Bleyenberg is al tientallen jaren een betrouwbare partner op het gebied van deuren. Wij richten ons op het ontwerpen, produceren en installeren van deuren van diverse materialen. Een van de populairste zakelijke deuren zijn schuifdeuren, voornamelijk voor loodsen en stallen die in veel verschillende situaties geschikt zijn. Schuifdeuren zijn deurpanelen die parallel aan de muur bewegen. Ze zijn een uitstekende optie om ruimte te besparen en daarnaast ook zeer toegankelijk.

Bij Bleyenberg hebben we een breed assortiment zakelijke schuifdeuren. Daarnaast werken we nauw samen met onze klanten om de perfecte schuifdeur te realiseren, want voor elke situatie is er een passende schuifdeur. Ook bieden we installatie- en onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat de schuifdeur in goede staat blijft. Op deze pagina nemen we je graag mee in alle opties voor verschillende schuifdeuren.

 

Vrijbijvende offerte aanvragen?

Vul het offerteformulier in voor Schuifdeuren en ontvang een persoonlijke offerte op maat.

Schuifdeuren voor een loods

Als je een bedrijf hebt met een grote loods, dan is een schuifdeur ideaal. Vooral de toegankelijkheid van de loods wordt hiermee vergroot. Het is mogelijk om de schuifdeur elektrisch te openen, maar het kan ook gemakkelijk handmatig gedaan worden. Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in grote loodsen waar automatisch ook grote schuifdeuren voor nodig zijn. Bekijk hieronder een aantal foto’s van reeds afgeronde projecten.

Werkwijze

Onze werkwijze start bij het inmeten van de gewenste schuif- of roldeur. Vervolgens bespreken we jouw wensen en behoeften wat betreft materialen, kleuren en het aandrijfsysteem. Hierna gaan wij aan de slag met de productie van de gewenste deur. Als de schuifdeur of roldeur gereed is komen we langs om deze te installeren. Na het installeren van de deur is het ook belangrijk om periodiek onderhoud uit te voeren. Dit is ook een dienst die wij aanbieden en daarnaast staan we ook 24/7 klaar voor eventuele storingen.

Roldeuren voor ruimtebesparing

Mocht er geen ruimte zijn voor schuifdeuren, dan is een roldeur dé oplossing. Een roldeur is eigenlijk een rolluik, maar wordt in de volksmond roldeur genoemd. Dit is een type deur die uit horizontale lamellen bestaat. Deze zijn aan elkaar bevestigd en kunnen vervolgens opgerold worden naar boven. Wanneer de deur gesloten is, vormen de lamellen een stevig oppervlak die de opening goed afsluiten. Voor de opening van de roldeur kan er gekozen worden tussen een handmatige en elektrische opening.

Bleyenberg komt graag langs om de opening op te meten en jouw wensen voor een roldeur te bespreken. Vervolgens plaatsen we de deur en komen we naar wens langs voor onderhoud. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.

Meer informatie over een schuif- of roldeur?

Wil je graag meer weten over een schuif- of roldeur? Neem dan gerust contact met ons op, wij voorzien je graag van meer informatie. Het is ook mogelijk om bij ons op locatie langs te komen en door een van onze medewerkers een rondleiding te krijgen in onze showroom. Uiteraard met een kopje koffie of thee! Ben je er al uit welke deur het moet worden? Dan kan je ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Op zoek naar een ander soort deur? Wij hebben een breed assortiment deuren waardoor er altijd een passende deur voor jouw situatie tussen zit.

Veelgestelde vragen

Bekijk het overzicht aan veelgestelde vragen

Heeft u interesse in schuifdeuren?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze schuifdeuren? Neem gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag over een passende oplossing voor uw situatie. U kunt ook een offerte aanvragen die geheel vrijblijvend is. Voelt u zich altijd welkom voor een rondleiding in onze showroom, uiteraard niet zonder kopje koffie.

Is dit niet de soort deur die u nodig heeft voor uw bedrijf? Bekijk onze andere zakelijke deuren.

Vrijblijvende offerte aanvragen

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.