Schuifdeur automaten

Vraag een offerte aan

Download de brochure

Home » Toegangstechniek » Schuifdeur automaten

Het gemak van automatische schuifdeuren voor zorginstellingen, wooncomplex en winkels.

Heeft u veel bezoekers en worden uw loopdeuren intensief gebruikt? Woont u in een zorginstelling of wooncomplex van een VVE? Of is het voor u lastig om thuis een loopdeur handmatig te openen? Automaten voor schuifdeuren zijn de oplossing voor een praktische en veilig toegang.

Wat zijn automaten voor schuifdeuren precies?

Bleyenberg Deurservice levert en monteert automaten voor schuifdeuren. Uiteraard met de door u gewenste bedieningsmogelijkheden zoals bv. bewegingssensor (radar), drukknop, paslezer of met handzender en zijn beveiligd volgens NEN16005.

Deze automaten voor schuifdeuren zijn geschikt voor alle toepassingen, zoals woningen, zorginstellingen, kantoren, winkels en bedrijven oftewel voor elke gewenste toegang. Ook voor minder validen zijn de schuifdeurautomaten zeer geschikt, doordat deze op vele manieren bediend kunnen worden en voorzien zijn van de hoogste veiligheidseisen.

Woningaanpassingen voor toegankelijkheid

Op 1 januari 2007 is de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) in werking getreden. In de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) staat dat iedereen moet kunnen meedoen in de maatschappij. Het gaat daarbij om het wegnemen van hindernissen in en om het huis, in het plaatselijk vervoer en in het ontmoeten van anderen. De gemeente is hiervoor verantwoordelijk. De gemeente moet voorzieningen en ondersteuning geven aan wie dat nodig heeft, bijvoorbeeld een rolstoel of hulp bij het huishouden.

Deurautomaten kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan het (langer) zelfstandig thuis wonen van minder validen, gehandicapten, (chronisch) zieken en ouderen. Het zelfstandig in en uit de woning kunnen gaan is erg belangrijk voor de bewegingsvrijheid en de eigenwaarde.

Als advies door ergonomie adviseurs worden onder andere de volgende woningaanpassingen voor de toegankelijkheid van de woning voorgesteld:

Deuren / entree
– Plaats beugels;
– Plaats een elektrische deuropener, zodat de deur vanzelf open gaat;
– Verbreed de deur om genoeg ruimte te hebben om met een rolstoel naar binnen te kunnen.

Berging / garagedeur
– Gebruik een automatische deuropener op de garage of bergingsdeur;
– Maak ruimte in de garage of berging om uw scootmobiel neer te kunnen zetten.

Op http://www.regelhulp.nl/ kunt u een overzicht vinden van mogelijke zorg, hulp en financiële steun. Tevens kunt u online voorzieningen aanvragen of contact leggen met de juiste organisatie.

Wij geven u graag een geheel kosteloos en vrijblijvend advies welke over welke technische mogelijkheden het beste kunnen aansluiten bij uw specifieke wensen en situatie.

Veelgestelde vragen

Bekijk het overzicht aan veelgestelde vragen

Heeft u interesse in schuifdeurautomaten?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze schuifdeurautomaten? Neem gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag over een passende oplossing voor uw situatie. U kunt ook een offerte aanvragen die geheel vrijblijvend is. Voelt u zich altijd welkom voor een rondleiding in onze showroom, uiteraard niet zonder kopje koffie.

Vrijblijvende offerte aanvragen

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.