Rolluiken

Vraag een offerte aan

Download de brochure

Home » Zakelijk » Rolluiken

Ben je op zoek naar een rolluik of rolluik deur voor zakelijk gebruik? Bij Bleyenberg ben je aan het juiste adres. Rolluiken kunnen op verschillende manieren gebruikt worden in diverse branches. Ze zijn geschikt in grote loodsen als buitendeur of als scheiding tussen twee ruimtes. Daarnaast is een rolluik ook zeer geschikt als inbraakpreventie.

Wij zijn al sinds 1978 actief in het vak en hebben al tal van bedrijven blij gemaakt met rolluiken en roldeuren. Wij ontzorgen je volledig doordat we het rolluik inmeten, op maat maken, plaatsen en het onderhoud verzorgen. Op deze pagina lees je alle mogelijkheden op het gebied van rolluiken. Heb je vragen of ben je direct geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vrijbijvende offerte aanvragen?

Vul het offerteformulier in voor Rolluiken en ontvang een persoonlijke offerte op maat.

Productie van verschillende typen rolluiken en rolluik deuren

Er zijn veel verschillende type rolluiken en rolluik deuren op de markt beschikbaar, namelijk met dichte lamellen, geperforeerde lamellen en transparante lamellen. Het voordeel is dat wij al jarenlang een vaste leverancier hebben, waarbij we alle typen, kleuren en materialen rolluiken kunnen leveren. De materialen die wij gebruiken zijn duurzame en hoogwaardige materialen, zoals: staal, aluminium, roestvaststaal of polycarbonaat. Daarnaast kan je kiezen uit handmatig of elektrisch aangedreven en is er nabewerking mogelijk in verschillende RAL-kleuren en poedercoating. Heeft jouw ruimte voldoende zicht en ventilatie nodig? Dan is het ook mogelijk om een zichtvenster en ventilatierooster te plaatsen in het rolluik.

Een rolluik plaatsen tegen inbraak

Een rolluik is ook zeer geschikt om inbraak tegen te gaan. Het is mogelijk om onze rolluiken te voorzien van een CE-markering en te voldoen aan de eisen voor inbraakvertraging van klasse 2 en 3 volgens de NEN 5096:2007. Vraag een offerte aan en stel je ideale rolluik samen, vervolgens komen wij langs voor de plaatsing!

Wat is ons werkgebied?

Al meer dan 45 jaar zijn wij expert in bedrijfsdeuren, roldeuren, garagedeuren en meer. Wij leveren in het noorden van Nederland en staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor je klaar. Wij leveren en monteren niet alleen deuren maar staan ook klaar voor reparatie en onderhoud.

Rolluiken Friesland

Ons werkgebied strekt zich uit over heel Noord-Nederland, inclusief de provincie Friesland. Voor bedrijven in Friesland die op zoek zijn naar hoogwaardige rolluiken, kunnen wij op maat gemaakte oplossingen bieden die perfect aansluiten bij jouw specifieke behoeften. We hebben veel klanten in Friesland die al jaren tevreden zijn met onze dienstverlening en hoogwaardige producten. Of het nu gaat om een nieuw project of om een vervanging van bestaande rolluiken, wij staan klaar om onze klanten in Friesland te helpen bij het vinden van de juiste oplossing.

Rolluiken Groningen

Rolluiken worden veelvuldig gebruikt in diverse branches, waaronder de zorg, industrie en de utiliteitsbouw. In de provincie Groningen zijn er veel bedrijven en instellingen die gebruikmaken van onze rolluiken. Of het nu gaat om de bescherming van goederen, inbraakpreventie of het isoleren van de ruimte, onze rolluiken bieden de perfecte oplossing.

Rolluiken Drenthe

Ons vakbekwame team van experts staat altijd klaar om onze klanten in Drenthe te helpen bij het vinden van de juiste oplossing. Of het nu gaat om een nieuw project of om de vervanging van bestaande rolluiken, wij zorgen ervoor dat onze klanten tevreden zijn met onze dienstverlening. Door ons uitgebreide netwerk van tevreden klanten in Drenthe en onze snelle en efficiënte service, zijn wij de ideale partner voor bedrijven en instellingen die op zoek zijn naar hoogwaardige rolluiken en een professionele service.

Veelgestelde vragen

Bekijk het overzicht aan veelgestelde vragen

Heeft u interesse in onze rolluiken?

Bleyenberg Deurservice levert roldeuren in Groningen, Friesland en Drenthe. U kunt direct een vrijblijvende offerteaanvraag bij ons doen. U bent ook altijd welkom voor een kijkje in de showroom, uiteraard niet zonder een kopje koffie. Bekijk ook ons assortiment roldeuren.

Vrijblijvende offerte aanvragen

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.