Dockshelters

Vraag een offerte aan

Download de brochure

Home » Zakelijk » Dockshelters

De Bleyenberg dockshelters zijn de ideale afdichting tussen expeditie en de De dockshelters van Bleyenberg Deurservice zijn de ideale afdichting tussen vrachtwagens en het laadperron. Deze afdichting zorgt voor de veiligheid van zowel de medewerkers als de goederen die worden geladen.

Vrijbijvende offerte aanvragen?

Vul het offerteformulier in voor Dockshelters en ontvang een persoonlijke offerte op maat.

Wat zijn dockshelters?

Dockshelters worden gebruikt in logistieke ruimtes zoals magazijnen en opslagruimtes. Wanneer vrachtwagens in de dockshelter rijden, gaan ze tegen de dockshelter zelf aan. Door het flexibele materiaal van de dockshelters, vangen ze de vrachtwagen op zonder deze te beschadigen. De dockshelter heeft een goede afdichting en heeft tegelijkertijd een volledig vrije toegang tot de laadruimte. Op deze manier kan de vrachtwagen makkelijk, veilig en efficiënt worden uitgeladen.

Veelgestelde vragen

Bekijk het overzicht aan veelgestelde vragen

De uitvoeringen van dockshelters

In onze folder kunt u het gehele assortiment dockshelters vinden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor opblaasbare dockshelters, voor een nog betere isolatie. Ook leveren wij gepersonaliseerde dockshelters met deurnummers of logo’s.

Heeft u interesse in dockshelters?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de dockshelters van Bleyenberg Deurservice? Neem gerust contact met ons op. U kunt ook een geheel vrijblijvende offerte aanvragen of onze folder bekijken. Uiteraard bent u ook van harte welkom om bij ons een kopje koffie te drinken en de showroom te bekijken.

Is dit niet de deur waar u naar op zoek bent? Bekijk dan ook eens onze andere zakelijke deuren, zoals overheaddeuren en parkeergaragedeuren.

Vrijblijvende offerte aanvragen