24/7 storingsdienst: storing melden van uw bedrijfsdeuren en garagedeuren

Home » Service » Storing melden 24/7

Beschikt uw bedrijfspand over bedrijfsdeuren? Dan moeten die deuren natuurlijk altijd werken, of het nu overheaddeuren, snelsluitdeuren of schuifdeuren zijn. Zeker wanneer u brandwerende deuren heeft, is het van belang dat deze altijd goed functioneren. Een storing is niet alleen vervelend, het kan in sommige gevallen zelfs tot gevaarlijke situaties leiden. Toch kunnen er onverhoopt problemen zoals storingen ontstaan met uw deuren. Het storingsteam van Bleyenberg staat voor u klaar om deze problemen snel en professioneel te verhelpen.

Betreft het een reparatie die nog even kan wachten of moet het probleem direct opgelost worden? Ongeacht het type deur en door wie de deur geïnstalleerd is; onze deskundige monteurs staan 24/7 voor u klaar!

Storing van een deur melden voor particulieren

In Noord-Nederland staan wij 24/7 voor u klaar om storingen aan uw deur te verhelpen. Voor particuliere klanten hanteren wij in geval van storingen een vast tarief van € 98,- (incl. btw) tijdens kantooruren. Dit bedrag bestaat uit de opstartkosten en een half uur werk. Blijkt de storing ingewikkelder op te lossen te zijn? We berekenen meerwerk per kwartier. Na 18:00 uur wordt een toeslag van 50% over dit bedrag gerekend, in het weekend en op feestdagen 100%.

Storing bij een deur melden voor bedrijven
In Noord-Nederland staan wij 24/7 voor u klaar om storingen te verhelpen. Om onze kosten te dekken berekenen wij opstartkosten naast de uren die wij bij u aan het werk zijn. Deze opstartkosten zijn kosten die wij maken vanaf het moment dat u contact met ons opneemt, totdat de monteur bij u is. De hoogte hiervan is afhankelijk van het postcodegebied waar uw bedrijf of pand gesitueerd is, hoeveel dit is kunt u opvragen bij het melden van de storing. Het minimale tarief dat wordt berekend voor een storingsbezoek zijn de opstartkosten plus één uur.

Heeft u vragen?

Wij staan op werkdagen van 08:00 – 17:00 uur klaar om al uw vragen te beantwoorden!

050 - 302 21 69

Storingsmelding

  • Max. bestandsgrootte: 999 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Heeft bovenstaand formulier u niet goed genoeg kunnen helpen probeer dan de contact gegevens hieronder.

Bleyenberg Deurservice

Stettinweg 14
9723 HD Groningen
Postbus 5182
9700 GD Groningen

* Avond en weekend:

Onze monteurs staan 24/7 voor u klaar om storingen aan uw (bedrijfs)deur te verhelpen. Na 18:00 uur, op zaterdagen, zondagen en op feestdagen gelden toeslagen van respectievelijk 50% en 100% en berekenen wij tenminste 1 werkuur, of zoveel meer als wij nodig hebben om de storing te verhelpen. Daarnaast berekenen wij een extra oproeptoeslag buiten kantooruren bij niet-contractklanten.