Aardbevingsschade

Vraag een offerte aan

Download de brochure

Home » Particulier » Aardbevingsschade
Ben jij eigenaar van een woning die in het versterkingsprogramma van Nationaal Coördinator Groningen (NCG) zit? En is het versterkingsadvies gemaakt met verouderde inzichten? Dan kom je in aanmerking voor een subsidie voor het verduurzamen van jouw woning of ander gebouw met onder andere een geïsoleerde garagedeur.

Vrijbijvende offerte aanvragen?

Vul het offerteformulier in voor Aardbevingsschade en ontvang een persoonlijke offerte op maat.

Geïsoleerde garagedeuren voor de verduurzaming van uw woning

Met de verschillende subsidies van maximaal 10.000 euro is het mogelijk om bijvoorbeeld goed geïsoleerde garagedeuren te laten plaatsen. Deze subsidies zijn er om uw woning energiezuiniger te maken en te versterken. U kunt meer informatie vinden over de subsidieregeling bij Subsidie Verduurzaming en Verbetering Groningen. Hier vindt u ook een lijst met de postcodegebieden, de verschillende subsidies en de mogelijkheden binnen de subsidie.

Het verbeteren van uw woning vanwege aardbevingsschade

Het verbeteren van uw woning is erop gericht op achterstallig onderhoud op te lossen of te zorgen voor meer wooncomfort. Het is het mogelijk dat uw woning aardbevingsschade heeft, waardoor uw woning niet meer sterk is. Vanuit de subsidieregeling is het mogelijk om uw woning te verduurzamen en verbeteren. Dit kan door middel van geïsoleerde garagedeuren. De geïsoleerde garagedeuren zijn goedgekeurd als isolerende maatregel voor de garage die aan uw woning is vast gebouwd.

Veelgestelde vragen

Bekijk het overzicht aan veelgestelde vragen

Aardbevingsschade deuroplossingen

Bleyenberg Deurservice is specialist op het gebied van garagedeuren, wij bespreken graag uw wensen voor een nieuwe geïsoleerde garagedeur. U kunt een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen, of contact met ons opnemen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.