Bedrijfsdeuren

Vraag een offerte aan

Download de brochure

Home » Zakelijk » Bedrijfsdeuren voor aannemers

Bedrijfsdeuren voor aannemers

In de bouwsector is het belangrijk om elk detail in overweging te nemen. Of u nu een project heeft voor een zakelijke klant die streeft naar een professionele uitstraling of voor een huiseigenaar die kwaliteit en stijl wenst, de keuze van de juiste deur kan een wereld van verschil maken. Bleyenberg biedt kwalitatieve, duurzame deuren die de tevredenheid van uw klanten verhoogt. Welke deuren dat zijn leest u hier.

Zakelijke bedrijfsdeuren

Bedrijfsdeuren moeten voldoen aan verschillende eisen. Bij Bleyenberg bieden we een uitgebreid assortiment aan deuren voor zakelijk gebruik, namelijk overheaddeuren, snelsluitdeuren en automatische deuropeners. Deze deuren zijn ontworpen met focus op duurzaamheid en veiligheid. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en toepassingsmogelijkheden.

Overheaddeuren

Overheaddeuren zijn een uitstekende keuze voor verschillende bedrijfstoepassingen, zoals magazijnen, brandweerkazernes, retail, parkeergarages, noem het maar op. Deze deuren zijn goed geïsoleerd en hebben een snelle openingssnelheid door het speciale railsysteem. Ze zijn duurzaam en kunnen gemakkelijk worden aangepast aan de specifieke behoefte van het project.

Snelsluitdeuren

Snelsluitdeuren zijn een populaire keuze voor zakelijke omgevingen waar energiebesparing een prioriteit is. Deze deuren gaan namelijk automatisch dicht nadat u door de deur heen gaat, waardoor warmteverlies en tocht worden geminimaliseerd. Ze zijn perfect voor ruimtes waar temperatuurbeheersing essentieel is.

Automatische deuropeners

Voor ruimtes met veel bezoekers en intensief gebruik zijn automatische deuropeners de ideale oplossing. Deze deuren kunnen zowel schuifdeuren als draaideuren zijn en bieden een praktische en veilige toegang. Er zijn verschillende bedieningsmogelijkheden, namelijk: bewegingssensoren, drukknoppen of afstandsbedieningen. Elke bedieningsmogelijkheid heeft zo zijn voordelen en daar adviseren wij u graag over.

 

Particulier

Ook als u als aannemer op zoek bent naar hoogwaardige deuren voor particulieren bent u bij Bleyenberg aan het juiste adres. We bieden een breed scala aan deuren voor particuliere woningen. Deze hebben we voor u op een rijtje gezet:

Elektrische garagedeur / sectionaaldeur

Een elektrische garagedeur wordt ook wel een sectionaaldeur genoemd. Deze zijn geschikt als elektrische garagedeur en nemen weinig ruimte in doordat ze omhoog schuiven en tegen het plafond opgeborgen worden, wanneer ze geopend zijn. Daarnaast zijn ze voorzien van isolerend materiaal en kunnen ze gemakkelijk worden bediend met een afstandsbediening.

Openslaande garagedeuren

Een openslaande garagedeur werkt op scharnieren en draait vaak naar buiten richting uw oprit. Wij raden deze deur aan bij een laag plafond of bij weinig ruimte, omdat het praktisch onmogelijk is om een roldeur te plaatsen in deze situatie. Daarnaast zijn ze ook nog eens onderhoudsarm, isolerend en voorzien van een optimale beveiliging.

Kanteldeuren

Een kanteldeur heeft een deurblad wat bestaat uit één geheel. Wanneer u de deur opent, beweegt de bovenzijde van het kanteldeurblad direct naar binnen, terwijl de onderzijde eerst iets naar buiten komt. Het kanteldeurblad is in vele verschillende kleuren en dessins verkrijgbaar.

Roldeuren

De roldeuren van Bleyenberg zijn opgebouwd uit kleine lamellen die zich oprollen boven de opening bij het openen van de deur. Het voordeel hieraan is, dat er veel ruimte wordt bespaard. Roldeuren zijn breed toepasbaar voor zowel kleine openingen als brede garages. De deuren worden vervaardigd uit staal of aluminium, waardoor ze een lange levensduur hebben.

Bleyenberg deurservice

Bleyenberg levert deuren in Groningen, Friesland en Drenthe. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom om de verschillende deuren te bekijken.

Veelgestelde vragen

Bekijk het overzicht aan veelgestelde vragen

Vrijblijvende offerte aanvragen

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.