Particuliere Roldeuren

Vraag een offerte aan

Download de brochure

Home » Particulier » Roldeuren

De roldeuren van Bleyenberg Deurservice zijn opgebouwd uit kleine lamellen die zich oprollen boven de opening bij het openen van de deur. Hierdoor bespaart u meer ruimte dan met andere deuren.

 

De voordelen van roldeuren

  Roldeuren hebben dus weinig ruimte nodig. Zelfs het plafond blijft vrij bij het gebruik van de deur. Dit is ideaal wanneer u optimaal gebruik van uw opslag wilt maken. Ook wanneer u niet houdt heeft aan deuren die geluid maken, zijn de roldeuren van Bleyenberg Deurservice de perfecte optie. Deze deuren zijn namelijk geheel geruisloos. Zowel bij het openen als sluiten van de deur.

  Vrijbijvende offerte aanvragen?

  Vul het offerteformulier in voor Roldeuren en ontvang een persoonlijke offerte op maat.

  Roldeuren voor garages

   De deuren zijn geruisloos en besparen veel ruimte. De deuren zijn geschikt voor garages met een minimale inbouwruimte van 300 mm boven de opening. Ook worden deze roldeuren vaak gebruikt voor toepassingen in de nieuwbouw en renovatie.

   Wij leveren deze roldeuren in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

   Veelgestelde vragen

   Bekijk het overzicht aan veelgestelde vragen

   Heeft u interesse in een roldeur voor uw garage?

   Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag. Ook bent u altijd welkom in onze showroom. U kunt ook een offerteaanvraag bij ons doen die geheel vrijblijvend is.

   Is dit niet de deur waarnaar u op zoek bent? Bekijk dan onze sectionaaldeuren, openslaande garagedeuren en kanteldeuren.

   Vrijblijvende offerte aanvragen

   • Hidden
   • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.