MKB

Vraag een offerte aan

Download de brochure

Home » Zakelijk » Deuren voor uw MKB onderneming

Deuren voor uw MKB onderneming

Elk gebouw heeft deuren nodig, maar voor uw MKB onderneming zijn er meerdere facetten waar u rekening mee moet houden. Heeft u een winkel? Dan wilt u natuurlijk niet dat er een inbraak wordt gepleegd. Bleyenberg heeft deuren in het assortiment waardoor het moeilijker/ bijna onmogelijk wordt om een inbraak te plegen. Heeft u een bedrijfspand? Dan heeft u misschien meer behoefte aan een automatische deur. Ook deze hebben wij in het assortiment. Op deze pagina vindt u een overzicht van de verschillende deuren, geschikt voor uw situatie.

Waar moet een bedrijfsdeur aan voldoen?

Heeft u een winkel of horecazaak die makkelijk toegankelijk moet zijn voor uw klanten? Dan hebben wij een aantal tips die het makkelijker maken voor klanten, zelfs met fysieke beperkingen, om uw winkel te betreden.

  • Tip 1: Zorg dat er 90 cm rondom de ingang geen obstakels staan;

  • Tip 2: Plaats een deurkruk of deurknop op 90 tot 120 cm hoogte;

  • Tip 3: Voorkom drempels of zorg voor een drempelhulp;

  • Tip 4: Zorg dat deuren makkelijk open gaan (overweeg een automatische deur);

  • Tip 5: Maak de ingang breed en hoog genoeg.

 

Overheaddeuren voor uw bedrijfspand

Heeft u een groot bedrijfspand waar een grote roldeur voor nodig is? Dan is een overheaddeur geschikt voor uw situatie. Overheaddeuren en roldeuren zijn zeer vergelijkbare producten, maar bij zakelijk gebruik is een overheaddeur de meest gebruikte term. Een overheaddeur is namelijk vaak breder, hoger en in veel gevallen voorzien van lichtdoorlatende luiken.

Bleyenberg heeft verschillende soorten overheaddeuren in het assortiment. Voordelen van overheaddeuren zijn dat deze goed geïsoleerd zijn en snel openen. We hebben zelfs snelle overheaddeuren die vier keer zo snel open en dicht gaan als gewone overheaddeuren. Het voordeel hiervan is dat in- en uitrijdende voertuigen niet hoeven te wachten.

Rolluiken ter bescherming van uw winkelpand

Heeft u geen grote overheaddeur nodig, maar wel bescherming voor uw winkelpand? Dan kan een rolluik een goed alternatief zijn. Een rolluik is zeer functioneel en wordt op veel plekken gebruikt. Het zorgt ervoor dat de ruimte inbraakwerend en zelfs brandwerend afgesloten kan worden.

Vouwdeuren voor zakelijk gebruik

Naast overheaddeuren en rolluiken voor uw bedrijfs- of winkelpand, hebben wij ook vouwdeuren. Dit type bedrijfsdeur vouwt zichzelf boven de dagopening, waardoor er geen rails op het plafond zit en dus ruimtebesparend is. Er zijn nog een aantal voordelen aan een vouwdeur, namelijk:

  • Ruimte voor het plaatsen van afzuigsystemen;

  • Geen rails aan het plafond, dus ruimtebesparend;

  • Maximale hefhoogte voor een hefbrug.

Schakel Bleyenberg in voor uw deuroplossing!

Bent u geïnteresseerd in een bedrijfsdeur op maat? Schakel Bleyenberg in en wij regelen de klus. Bleyenberg heeft al sinds 1978 ervaring met alle merken en typen bedrijfsdeuren. Ook zijn we een onafhankelijke deurspecialist, dit betekent dat we van allerlei soorten merken deuren en deurautomaten kunnen leveren naar uw wens.

Naast dat we deuren en deurautomaten leveren bieden we ook 24/7 dienstverlening aan voor reparaties en onderhoud. Kortom, wij zouden graag voor uw bedrijf automatische deuren willen leveren. Bent u er nog niet uit wat u precies nodig heeft? Neem dan hier contact met ons op voor passend advies.

Veelgestelde vragen

Bekijk het overzicht aan veelgestelde vragen

Vrijblijvende offerte aanvragen

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.