Home » Blogs » Corona lichtmanagement systeem

Lichtmanagementsysteem

Om 1,5 meter afstand te garanderen is het hanteren van een maximum aantal personen in een ruimte essentieel. Hiervoor hebben wij een stoplicht management systeem voor winkels, horeca en andere gebouwen ontwikkeld. Veilig en efficiënt! Lees hier meer!

Het lichtmanagementsysteem

Een lichtmanagementsysteem is een efficiente oplossing voor het snel zichtbaar maken van het aantal mensen in een ruimte. Door buiten een handmatige of smart verkeerslicht te plaatsen, is het voor voorbijgangers meteen duidelijk of ze naar binnen mogen (groen licht) of dat er al teveel bezoekers in de winkel zijn (rood licht). Het is een makkelijke en veilige manier om personenverkeer te managen zonder hoge kosten. 

Smart en handmatig

Bleyenberg Deurservice installeert de dubbele lichten, inclusief een zwart statief en werkende techniek bij uw bedrijf. Neem contact op voor de mogelijkheden. De verkeerslichten zijn beschikbaar in twee versies; handmatig en smart. 

  • HANDMATIG: eenvoudig te installeren, inclusief een zwart statief, dubbel verkeerslicht, 30m kabel en drukknoppaneel met voeding.

  • SMART: geschikt voor alle omstandigheden, inclusief een zwart statief, dubbel verkeerslicht, 230V voedingskabel, twee kanaals zender/ontvanger.

Wij informeren u graag!

Heeft u meer informatie nodig of heeft u een vraag? Neem dan contact op met een van onze experts. Zij helpen u graag verder!