Home » Blogs » Het 45-jarig bestaan van Bleyenberg Deurservice

Het 45-jarig bestaan van Bleyenberg Deurservice

We zijn trots om te delen dat Bleyenberg Deurservice uit Groningen dit jaar haar 45-jarig jubileum viert! Als (garage)deurenbedrijf hebben we de afgelopen 45 jaar hard gewerkt om hoogwaardige deuren te leveren tegen eerlijke prijzen. We willen graag onze klanten en medewerkers bedanken voor hun bijdrage aan ons succes.

Een spontaan begin 

Ons verhaal begon in 1978 toen oprichter Huib Bleyenberg zijn technisch inzicht en twee rechterhanden gebruikte om een garagedeur te monteren voor een vriend uit de buurt. Al snel kreeg hij de vraag om ook deuren te installeren bij bedrijven en voor hij het wist had hij een groeiend team van medewerkers en een reputatie opgebouwd als de deurenspecialist van Groningen.

In 2010 vielen de puzzelstukjes op hun plaats toen Hendrik Willem Bleyenberg Deurservice overnam. Hij was geïnspireerd door de no-nonsens cultuur, het harde werken en de laagdrempelige aanpak van het bedrijf en wilde deze voortzetten. Met zijn team zette hij zich in om Bleyenberg Deurservice op de kaart te zetten in Noord-Nederland. “We streven ernaar om de lat hoog te leggen voor onszelf, zodat we elke dag weer topkwaliteit deuren kunnen leveren aan onze klanten met persoonlijke service. Het is ons bestaansrecht en daarom komen onze klanten steeds bij ons terug”, aldus Hendrik Willem.

Vandaag de dag hebben we een team van 32 medewerkers, waarvan 18 monteurs, die elke dag hard werken om de beste service te bieden aan onze klanten. En we zijn er trots op dat ons personeel zich gezien en gehoord voelt. We hebben onze klanten van de afgelopen 45 jaar veel te danken en daarom organiseren we verschillende campagnes om ze te bedanken. Ook ons personeel wordt niet vergeten, de personeelsvereniging is druk bezig met de voorbereidingen voor een jubileumactiviteit.

Dus namens het hele team van Bleyenberg Deurservice willen we iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan ons succes en ons 45-jarig jubileum mogelijk heeft gemaakt!

Wij informeren u graag!

Heeft u meer informatie nodig of heeft u een vraag? Neem dan contact op met een van onze experts. Zij helpen u graag verder!