Toe aan een nieuwe garagedeur? Bekijk nu of u subsidie krijgt!

Heeft u een woning in Drenthe of Groningen die erkende bevingsschade heeft? Grote kans dat u in aanmerking komt voor de waardevermeerdering subsidie om uw isolatie te verbeteren en uw huis weer sterker te maken. Bent u toevallig ook nog eens op zoek naar een nieuwe garagedeur? Dan kunt u dit goed combineren. De garagedeuren van Bleyenberg zorgen namelijk niet alleen voor de veiligheid van uw huis, maar optimaliseren ook de isolatie.

Dit is wat u moet weten

Als u in Groningen of Drenthe woont en uw huis getroffen is door bevingsschade, kunt u nu subsidie aanvragen om uw woning beter te isoleren. Dit biedt de kans om uw huis weer te versterken en te besparen op de energiekosten. Maar wat heeft dit te maken met de garagedeuren van Bleyenberg? Onze garagedeuren zijn officieel goedgekeurd als isolerende maatregelen en dus kan de subsidie gebruikt worden wanneer u een garagedeur bij ons aanschaft. Dit zorgt ervoor dat u uw huis met topkwaliteit kunt isoleren en ook nog goed kunt beschermen.

Wat kunt u verwachten van een garagedeur van Bleyenberg?

De garagedeuren van Bleyenberg zijn de beste keuze voor als u op zoek bent naar kwalitatief hoogwaardige garagedeuren. Alle producten in onze uitgebreide selectie zijn gemaakt van kwalitatief hoge en duurzame materialen. Op deze manier is de garage beter geïsoleerd en biedt het extra sterke beveiliging. De garagedeuren zijn daarnaast ook erg gebruiksvriendelijk en makkelijk in gebruik te nemen. Heeft u toch wel een keer problemen? Dan staat onze 24/7 storingsdienst altijd klaar om storingen op te lossen in Groningen, Friesland en Drenthe en biedt de klantenservice altijd de juiste ondersteuning. 

Hoe vraagt u de subsidie aan?

U kunt subsidie aanvragen als particulier, maar ook als ondernemer. Kijk voor meer informatie over de verschillende subsidies op de websites ‘’Subside Waardevermeerdering’’ en ‘’Subsidie Waardevermeerdering Zakelijk’’. Heeft u toevallig net een garagedeur bij ons gekocht en heeft u ook recht op de subsidie? Ook dan kunt u dit aangeven zoals op de website staat vermeld. Heeft u de subsidie al aangevraagd en wilt u nu één van onze garagedeuren gaan bestellen? Dan helpen wij u uiteraard graag verder. Bekijk dan ons assortiment voor particulieren of neem contact op. 

Wij informeren u graag!

Heeft u meer informatie nodig of heeft u een vraag? Neem dan contact op met een van onze experts. Zij helpen u graag verder!