Blij met Bleyenberg: Leppehiem

Home » Cases » Blij met Bleyenberg: Leppehiem

Onlangs hebben we een fijne samenwerking afgerond met Verzorgingstehuis Leppehiem. Onze automatische deuropeners hebben we hier geplaatst. Benieuwd naar de samenwerking? Lees hier de klantcase!

Over Leppehiem

Verzorgingstehuis Leppehiem in Akkrum wil alle mogelijkheden binnen zorg en welzijn gebruiken om alle kwetsbare ouderen in het landelijke gebied in het centrum van de provincie Fryslân te helpen zelfstandig te blijven wonen. Als de leefsituatie erom vraagt, biedt Leppehiem een thuis in het hart van de gemeenschap.

De weg van Leppehiem naar Bleyenberg

Netwerken is en blijft een belangrijk punt. Dat blijkt wel uit de samenwerking tussen Verzorgingstehuis Leppehiem en Bleyenberg. De hoofd technische dienst van Leppehiem kende Bleyenberg al vanuit een vorige baan en benaderde ons daarom weer.

Bleyenberg was vooral financieel aantrekkelijker dan andere bedrijven en biedt een totaalpakket: van a tot z worden klanten ontzorgd en geholpen. Een extra installateur en/of timmerman is niet nodig: alles wordt geregeld. Leppehiem koos Bleyenberg daarom als vaste partij voor het vervangen, onderhouden en installeren van (automatische) deuren.

“Er zijn korte lijnen, afspraak is afspraak en bij problemen zijn ze snel op locatie.

– Leppehiem

In zee met Bleyenberg: waarom?

De reden voor Leppehiem om met Bleyenberg in zee te gaan was simpel: de huidige deuren waren aan vervanging toe want de deuren en automaten waren verouderd en dit moest gebeuren door een specialist. Deuren in verzorgingstehuizen worden immers veel gebruikt en er wordt wel eens met een scootmobiel tegenaan gereden. Ook isoleerden de deuren niet meer voldoende, waardoor een extra dik vest voor de dame aan de balie in de winterperiode geen gek idee was. Na de aanvraag werd er door Bleyenberg advies gegeven, een prijs gemaakt en kwamen we deze zomer in actie.

Snelheid en veiligheid voorop

De complete entree van het verzorgingstehuis met twee schuifdeuren, zowel binnen als buiten werden geïnstalleerd. De puien werden eruit gehaald en nieuwe schuifdeurautomaten werden geplaatst. De deuren bevatten sensoren bovenaan. ‘s Avonds gaan ze op slot en is het alleen mogelijk binnen te komen door aan te bellen via de intercom of met een sleutel via de sleutelschakelaar.

Wat erg belangrijk was bij het installeren van deze deuren was de snelheid en veiligheid. De monteurs van Bleyenberg Deurservice arriveerden vrijdags om 07.30 en vertrokken pas ‘s avonds om en nabij middernacht. Een flinke klus dus. Dit, omdat de veiligheid van de bewoners uiteraard voorop stond: de deuren moesten dezelfde dag nog geïnstalleerd worden zodat het pand ook afgesloten kon worden. Volgens Leppehiem was dit meer dan fantastisch. Juist omdat veiligheid in de zorg enorm belangrijk is.

Gosse Tijsma over de samenwerking

Gosse Tijsma, hoofd Huisvesting bij Leppehiem over de samenwerking: “De samenwerking verloopt prima. We zouden Bleyenberg Deurservice zeker aanraden bij andere bedrijven. Er zijn korte lijnen, afspraak is afspraak en bij problemen zijn ze snel op locatie. En ook niet onbelangrijk: tegen een gunstige prijs”.

Bent u na deze klantcase benieuwd naar de mogelijkheden van Bleyenberg Deurservice? Neem dan contact met ons op!