45 jaar Bleyenberg Deurservice

Vraag een offerte aan

Home » Over ons » 45 jaar Bleyenberg Deurservice
Bleyenberg Deurservice bestaat 45 jaar! Sinds 1978 leveren en monteren wij garagedeuren en bedrijfsdeuren van alle merken en in elke uitvoering. Ook voor het onderhoud aan de deuren en reparaties kunt u bij ons terecht.

Het spontane begin van de garagedeurenspecialist


In 1978 startte Huib Bleyenberg met het monteren van garagedeuren. Huib kreeg de vraag van een vriend of hij met zijn technisch inzicht en twee rechterhanden de garagedeur voor hem kon monteren. Twee keer knipperen en de garagedeur was gemonteerd. Daar moest Huib iets mee: het begin van Bleyenberg Deurservice. Vanaf 2010 heeft Hendrik Willem het stokje overgenomen van Huib. Met een missie: één team, één taak. De grootste deurenspecialist worden van Noord-Nederland met aandacht voor klant en personeel. Met oog voor kwaliteit van dienstverlening en persoonlijke service is Bleyenberg inmiddels uitgegroeid tot de grootste deurenspecialist in Noord-Nederland.

Dankzij onze klanten bestaan wij 45 jaar!


Dankzij onze klanten hebben we onze kennis en service kunnen ontwikkelen. Zij leveren een belangrijke bijdrage, zodat wij op alle fronten kunnen voldoen aan de verwachtingen. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. “We leggen continu de lat erg hoog voor onszelf, dat houdt ons scherp. Dat zorgt er elke dag weer voor dat we topkwaliteit deuren leveren aan onze klanten met een persoonlijk service. “Dat is ons bestaansrecht en daarom komen onze klanten terug” legt Hendrik Willem uit.

Dit jaar vieren we ons 45-jarig bestaan:


Namens iedereen van team Bleyenberg: hartelijk bedankt dat we dit kunnen vieren!

Ook de komende jaren zullen wij u van dienst zijn vanuit onze vestiging aan de Stettinweg in Groningen. Van hieruit bedienen wij de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

Wij nodigen u uit om onze showroom te komen bekijken, zodat wij u kunnen voorzien van persoonlijk en deskundig advies.

Veelgestelde vragen

Bekijk het overzicht aan veelgestelde vragen