Hormann kanteldeuren

Vraag een offerte aan

Download de brochure

Home » Particulier » Kanteldeuren » Hormann kanteldeuren

De Hormann kanteldeuren zijn innovatief, goed geïsoleerd en uitermate veilig. Dit en onze 50 jaar aan ervaring op het gebied van garagedeuren, maakt dat u verzekerd bent van een krachtige en betrouwbare kanteldeur. Kanteldeuren zijn deuren die in tegenstelling tot roldeuren en sectionaaldeuren bestaan uit één deurblad en die ook verticaal openen.

 

De voordelen van Hormann kanteldeuren

  Standaard kanteldeuren zijn niets vergeleken met de Hormann kanteldeuren. Deze kanteldeuren hebben veel handige voordelen, die te danken zijn aan de nieuwe gebruikte technologie van Hormann. Zo beschikken de deuren over:

  • Veilige opening en sluiting
  • Innovatieve vergrendeling
  • Goede isolatie
  • Goede veiligheid

  Isolatie en veiligheid

  Bij veel kanteldeuren ontstaan er kieren wanneer de deur gesloten is. Dit maakt dat deze deuren niet goed isoleren. Bij onze Hormann kanteldeuren hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Door de nieuwe toegepaste technologie van onze Hormann kanteldeuren is er sprake van een goede en betrouwbare isolatie. Ook beschikken de Hormann kanteldeuren over een goede inbraakbeveiliging. De deur bevat namelijk een uniek draaigrendelslot, wat het moeilijk maakt om deze te breken.

  Veelgestelde vragen

  Bekijk het overzicht aan veelgestelde vragen

  Heeft u interesse in een roldeur voor uw garage?

  Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze Hormann kanteldeuren? Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. Heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag. Is deze deur niet iets voor u? Bekijk onze andere kanteldeuren of ons assortiment roldeuren, sectionaaldeuren, openslaande garagedeuren en roldeuren.

  Vrijblijvende offerte aanvragen

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.