De breedte van uw garagedeur

Vraag een offerte aan

Home » Veelgestelde vragen » De breedte van uw garagedeur

Dient u rekening te houden met de breedte van uw garagedeur? In principe wel, afhankelijk van verschillende zaken. Uiteraard kunnen wij hierover adviseren.

Bent u op zoek naar een geschikte bedrijfs- of garagedeur? Dan bent u bij Bleyenberg Deurservice aan het juiste adres. Heeft u vragen of opmerkingen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op, wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Dient u rekening te houden met de breedte van uw garagedeur?

Het type garagedeur bepaalt de doorrijbreedte van uw garagedeur. Een sectionaaldeur wordt tegen de binnenmuur van uw garage gemonteerd. Openslaande garagedeuren worden in de opening of achterop de opening gemonteerd, bij dit type garagedeur is de doorgang iets smaller dan de opening breed is. Kanteldeuren worden in of achterop de opening gemonteerd, hierdoor verliest u altijd iets van de doorrijbreedte. Het is belangrijk hier rekening mee te houden, uiteraard kunnen onze monteurs u hier ook over adviseren.

Meer weten?

Bent u op zoek naar een nieuwe deur, of moet het een en ander worden gerepareerd of gemonteerd? Neem dan contact met ons op, wij staan voor u klaar.

Stuur uw vraag direct op

Is uw vraag nog niet beantwoordt? Stuur uw vraag dan direct op. Onze experts helpen u graag.

  • Plaats hierboven uw vraag.
  • Hidden