Een handzender bij een deur bestellen, kan dat?

Vraag een offerte aan

Home » Veelgestelde vragen » Een handzender bij een deur bestellen, kan dat?

Wanneer wij een garagedeur met automatische bediening bij u leveren, krijgt u hier in principe één handzender bij. Mocht u er meer willen is dit geen enkel probleem. We kunnen u er namelijk zoveel leveren als u nodig heeft. Zo kan iedereen in het gezin zijn of haar eigen handzender hebben.

Mocht u achteraf toch een extra handzender willen, is dit ook geen enkel probleem. U kunt kan bij ons langskomen met uw handzender. Wij kunnen vervolgens de frequentie kopiëren en deze in een nieuwe zender instellen. Houdt er wel rekening mee dat bij de nieuwste type deuren dit niet mogelijk is op afstand. Wij zouden dan dus bij u langs moeten komen om zo de goede frequentie te installeren. U kunt dus het beste eerst even bellen om te vragen of wij de handzender direct kunnen kopiëren.

Ook als u de betreffende garagedeur niet door ons hebt laten plaatsen, kunnen wij een extra of nieuwe handzender voor u instellen. Als u niet de buurt woont kunnen wij de afstandsbediening ook per post versturen. Hiervoor moet u wel precies weten welk type deur u heeft. Als u deze bij ons heeft besteld kunnen wij dit voor u op zoeken.

Wilt u een extra handzender bestellen?

Wanneer u een extra afstandsbediening wilt bestellen kunt u ons bellen op: 050 – 302 21 69 of kom langs.

Stuur uw vraag direct op

Is uw vraag nog niet beantwoordt? Stuur uw vraag dan direct op. Onze experts helpen u graag.

  • Plaats hierboven uw vraag.
  • Hidden