Wilt u uw garagedeur verven?

Vraag een offerte aan

Home » Veelgestelde vragen » Wilt u uw garagedeur verven?

Wilt u uw garagedeur verven of vraagt u zich af of dit wel mogelijk is? In overleg is dit bij ons mogelijk! Neem nu contact met ons op voor meer informatie.

Bleyenberg Deurservice heeft jarenlange ervaring met bedrijfs- en garagedeuren. Heeft u vragen over onze producten of de mogelijkheden die er allemaal zijn? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Neem daarom gerust contact met ons op, wij adviseren u graag.

Wilt u uw garagedeur verven?

We krijgen weleens de vraag of het mogelijk is om zelf de garagedeur te verven. Dit is best begrijpelijk, als u de garagedeur wilt laten matchen met de kleur van bijvoorbeeld de voordeur en de deuren niet in deze kleuren worden geleverd.

Dit is mogelijk!

De meeste garagedeuren worden fabriek af gespoten of gepoedercoat in een kleur naar uw wens. Sommige standaard sectionaaldeuren en de meeste kanteldeuren worden fabriek af geleverd in een grondverf. Dan moet deze garagedeur achteraf nog geverfd worden. Voor een egale afwerking is spuiten in de kleur van uw wens de beste oplossing. Verven met roller of kwast kan en dit kan zichtbaar zijn en blijven. Bij de aanschaf van een nieuwe garagedeur is het belangrijk om navraag te doen hoe uw garagedeur wordt geleverd. Dit voorkomt nawerk en mogelijk roestvorming achteraf.

Hoe kunt u het best uw garagedeur verven?

Een bestaande garagedeur kan geverfd worden. Voor een egale afwerking is spuiten in de kleur van uw wens de beste oplossing. Verven met roller of kwast kan en dit kan zichtbaar zijn en blijven.

Heeft u vragen over uw garagedeur?

Neem dan gerust contact met ons op, wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Stuur uw vraag direct op

Is uw vraag nog niet beantwoordt? Stuur uw vraag dan direct op. Onze experts helpen u graag.

  • Plaats hierboven uw vraag.
  • Hidden