Kanteldeur van Bleyenberg

Vraag een offerte aan

Home » Veelgestelde vragen » Kanteldeur van Bleyenberg

Wat is een kanteldeur precies? Dit zijn deuren kantelt u naar buiten open, en schuiven onder het plafond door. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Bent u op zoek naar een geschikte bedrijfs- of garagedeur? Dan bent u bij Bleyenberg Deurservice aan het juiste adres. Heeft u vragen of opmerkingen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op, wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Wat is een kanteldeur?

Een kanteldeur is een praktische en relatief goedkope oplossing voor het afsluiten van uw garage of garagebox. Dit type garagedeur kantelt u naar buiten open en schuift onder het plafond door. Een kanteldeur scharniert in zijn frame en wordt als één geheel in of achterop de opening geplaatst. Deze garagedeur kunt u van buiten en binnen openen en vergrendelen.

Waarom bestelt u uw deur bij Bleyenberg Deurservice?

Met ruim 37 jaar ervaring, kunnen wij u van A-Z adviseren over de juiste garage- of bedrijfsdeur voor uw pand. Met veel liefde voor het vak en een ruim assortiment bent u gegarandeerd van een passend advies. Kom daarom eens langs op locatie om de showroom te bekijken, uiteraard niet zonder een kop koffie.

Meer weten?

Bent u op zoek naar een nieuwe deur, of moet het een en ander worden gerepareerd of gemonteerd? Neem dan contact met ons op, wij staan voor u klaar.

Stuur uw vraag direct op

Is uw vraag nog niet beantwoordt? Stuur uw vraag dan direct op. Onze experts helpen u graag.

  • Plaats hierboven uw vraag.
  • Hidden