Wat te doen bij NAM schade?

Vraag een offerte aan

Home » Veelgestelde vragen » Wat te doen bij NAM schade?

Wat te doen bij NAM schade? Bleyenberg Deurservice staat u bij als sprake is van schade aan uw huis. Met behulp van subsidies kunt u renovatie realiseren.

Bent u op zoek naar een geschikte bedrijfs- of garagedeur? Dan bent u bij Bleyenberg Deurservice aan het juiste adres. Heeft u vragen of opmerkingen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op, wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Wat kan Bleyenberg voor u betekenen bij NAM schade?

De laatste jaren zijn er ontelbaar veel klachten geweest van bewoners in Groningen die slachtoffer werden van aardbevingen. De schade die gevolg is van aardbevingen, wordt niet altijd volledig vergoed. Heeft u tenminste € 1000 aardbevingsschade, of heeft u van de NAM een advies gekregen voor bouwkundige aanpassingen? De sectionaaldeuren en openslaande garagedeuren van Bleyenberg Deurservice zijn door SNN goedgekeurd als isolerende toepassing, als uw garage aan de woning is vast gebouwd. Deze garagedeuren kennen een hoge isolatiewaarde en voegen waarde toe aan uw woning.

Waarom bestelt u uw deur bij Bleyenberg Deurservice?

Wij adviseren u van A-Z over de juiste garage- of bedrijfsdeur voor uw pand. Met veel liefde voor het vak en een ruim assortiment bent u gegarandeerd van een passend advies. Kom daarom eens langs op locatie om de showroom te bekijken, uiteraard niet zonder een kop koffie.

Meer weten?

Bent u op zoek naar een nieuwe deur, of moet het een en ander worden gerepareerd of gemonteerd? Neem dan contact met ons op, wij staan voor u klaar.

Heeft u tenminste € 1000 aardbevingsschade, of heeft u van de NAM een advies gekregen voor bouwkundige aanpassingen? De sectionaaldeuren en openslaande garagedeuren van Bleyenberg Deurservice zijn door SNN goedgekeurd als isolerende toepassing, als uw garage aan de woning is vast gebouwd. Deze garagedeuren kennen een hoge isolatiewaarde en voegen waarde toe aan uw woning.

Stuur uw vraag direct op

Is uw vraag nog niet beantwoordt? Stuur uw vraag dan direct op. Onze experts helpen u graag.

  • Plaats hierboven uw vraag.
  • Hidden