Wanneer kiest u voor een vouwdeur?

Vraag een offerte aan

Home » Veelgestelde vragen » Wanneer kiest u voor een vouwdeur?

Wanneer kiest u voor een vouwdeur voor uw pand? Een vouwdeur is de ideale oplossing als u weinig inbouwruimte in uw garage of loods hebt. Neem nu contact op!

Bent u op zoek naar een geschikte bedrijfs- of garagedeur? Dan bent u bij Bleyenberg Deurservice aan het juiste adres. Heeft u vragen of opmerkingen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op, wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

In welke gevallen kiest u voor een vouwdeur?

Een vouwdeur is de ideale oplossing als u weinig inbouwruimte in uw garage of loods hebt. Deze deur opent rechtstandig en vouwt zich direct boven de opening op. Wanneer geen inbouwruimte beschikbaar is, kan de vouwdeur ook aan de buitenzijde gemonteerd worden en vouwt deze deur zich op in een omkasting.

Waarom bestelt u uw deur bij Bleyenberg Deurservice?

Wij adviseren u van A-Z over de juiste garage- of bedrijfsdeur voor uw pand. Met veel liefde voor het vak en een ruim assortiment bent u gegarandeerd van een passend advies. Kom daarom eens langs op locatie om de showroom te bekijken, uiteraard niet zonder een kop koffie.

Meer weten?

Bent u op zoek naar een nieuwe deur, of moet het een en ander worden gerepareerd of gemonteerd? Neem dan contact met ons op, wij staan voor u klaar.

Stuur uw vraag direct op

Is uw vraag nog niet beantwoordt? Stuur uw vraag dan direct op. Onze experts helpen u graag.

  • Plaats hierboven uw vraag.
  • Hidden