Hoe u zelf uw garagedeur kunt opmeten

Vraag een offerte aan

Home » Veelgestelde vragen » Hoe u zelf uw garagedeur kunt opmeten

Wanneer u online een garagedeur wilt bestellen, is het handig om de juiste maten door te kunnen geven. Het enige wat u hiervoor nodig heeft is een rolmaat. Hieronder leest u een aantal tips om de juiste maten op te meten.

Het belangrijkste om te weten is vanaf waar u moet meten. Dit is gelukkig niet zo ingewikkeld. U dient namelijk aan de binnenkant van de opening te meten. Probeer dit zo nauwkeurig mogelijk te doen. Wij hanteren maten in millimeters, dus probeer dit ook zo te noteren. Ook dient u er rekening mee te houden dat de breedte kan verschillen aan de boven- en onderkant van de opening. Dit komt vooral voor bij gemetselde muren. Meet dus niet alleen bij de grond, maar ook halverwege en aan de bovenkant.

Wanneer u aan het meten bent, kunt u ook gelijk de ruimte opmeten die aan de zijkant en bovenkant over is. Aan de zijkanten moet dit minimaal 10 centimeter zijn en aan de bovenkant tenminste 6,5 centimeter. Dit is nodig om de deur en het rolsysteem te monteren.

Wilt u zeker van uw zaak zijn? Dan kunnen wij ook langskomen om de opening op te meten. Zo loopt u geen risico op foutieve gegevens en kunnen wij direct een vrijblijvende offerte opstellen. Er zijn dan geen kosten verbonden aan het opmeten.

Uw garagedeur opmeten?

Laat u het opmeten van de garagedeur liever over aan ons? Geen probleem! Wij helpen u hier graag mee. Neem hier dan contact met ons op of doe een offerte aanvraag. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Stuur uw vraag direct op

Is uw vraag nog niet beantwoordt? Stuur uw vraag dan direct op. Onze experts helpen u graag.

  • Plaats hierboven uw vraag.
  • Hidden