Klimaat stabiele deuren

Vraag een offerte aan

Download de brochure

Home » Zakelijk » Klimaat stabiele deuren

Bleyenberg is al sinds 1978 een toonaangevend bedrijf in de Nederlandse deurenmarkt en deur services. Een van onze specialisaties zijn klimaat stabiele deuren, ook wel isolerende deuren genoemd. Deze deuren zijn ontworpen om de warmte binnen te houden en koude lucht buiten te houden, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor verschillende toepassingen waarbij een constante temperatuur vereist is. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt over onze klimaat stabiele deuren, van specificaties tot mogelijke toepassingen en voordelen. Lees verder en ontdek waarom Bleyenberg de juiste keuze is voor jouw klimaat stabiele deur.

 

Isolerende deuren

  Klimaat stabiele deuren zijn isolerende deuren die ervoor zorgen dat het temperatuurverschil in twee ruimtes gescheiden wordt. In veel bedrijfspanden en ruimtes is het van groot belang dat het klimaat en voornamelijk de warmte binnen wordt gehouden. Hiervoor zijn de isolerende deuren van Bleyenberg ideaal. In een isolerende deur zit een tochtwerend strokengordijn gebouwd die aan beide kanten van de ruimte de temperatuur stabiel houdt.

  De warmte binnen houden met isolerende deuren

   Op zoek naar een isolerende deur voor je bedrijfsruimte? Dan kan een PVC strokengordijn of een pendeldeur zeer geschikt zijn. Voor beide opties is er ook een schuifbare optie beschikbaar om grote ladingen moeiteloos naar binnen te kunnen brengen. Een PVC strokengordijn is ideaal met een kleiner budget. Het voordeel van een strokengordijn is dat het onderhoudsvriendelijk is en beschikt over een UV-stabilisator wat verkleuring door licht voorkomt. Hierdoor kan je voor een lange tijd gebruik maken van het strokengordijn. Geïnteresseerd in een strokengordijn of een pendeldeur? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor vragen.

   Koeldeuren voor lage temperaturen

    Is het bij jouw bedrijf van belang dat de lage temperatuur in de ruimte behouden blijft? Dan zijn koeldeuren die voldoen aan hoge isolatie en hygiëne-eisen wat voor jou! Voor producten die op een lage temperatuur bewaard moeten worden is het van belang dat de lage temperatuur altijd constant blijft. Onze koeldeuren zijn hier zeer geschikt voor. Wij hebben verschillende koel- en vriesdeuren beschikbaar, namelijk:

    • Handbediend of elektrisch
    • Horizontaal of verticaal
    • Koudebrugvrij
    • Foodsafe in RVS

    Vrijbijvende offerte aanvragen?

    Vul het offerteformulier in voor Klimaat stabiele deuren en ontvang een persoonlijke offerte op maat.

    Geïnteresseerd in een klimaat stabiele deur?

     Wil je graag meer informatie over een klimaat stabiele deur? Neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien je graag van meer informatie. Het is ook mogelijk om bij ons op locatie langs te komen en door een van onze medewerkers een rondleiding te krijgen in onze showroom. Uiteraard met een kopje koffie of thee! Ben je er al uit welke deur het moet worden? Dan kan je ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

     Geen klimaat stabiele deur nodig? Wij hebben een breed assortiment deuren waardoor er altijd een passende deur voor jouw situatie tussen zit.

     Veelgestelde vragen

     Bekijk het overzicht aan veelgestelde vragen

     Heeft u interesse in klimaat stabiele deuren?

     Heeft u vragen over deze klimaat stabiele deuren of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ook een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Ook bent u bij ons van harte welkom voor een rondleiding door onze showroom, uiteraard met een kopje koffie!

     Is dit niet de deur waarnaar u op zoek bent? Bekijk onze andere deuren zoals de brandwerende oplossingen.

     Vrijblijvende offerte aanvragen

     • Hidden
     • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.