Snelle overheaddeuren

Vraag een offerte aan

Download de brochure

Home » Zakelijk » Snelle overheaddeuren

Snelle overheaddeuren gaan vier keer zo snel open en dicht als gewone overheaddeuren. Deze hoge open- en sluitingssnelheid en de grote isolatiewaarde maken deze deur geschikt voor diverse branches.

 

Vrijbijvende offerte aanvragen?

Vul het offerteformulier in voor Snelle overheaddeuren en ontvang een persoonlijke offerte op maat.

Sprintdeuren

Snelle overheaddeuren worden ook wel sprintdeuren genoemd. Sprintdeuren zijn ontwikkeld voor montage in de buitengevel ter vervanging van de combinatie overheaddeur/snelloopdeur. Doordat deze deuren verkrijgbaar zijn met diverse geleidingssystemen is de inbouw vergelijkbaar met een standaard overheaddeur. De uitvoering van sprintdeuren kan zeer goed aangepast worden aan uw specifieke wensen. Door het reduceren van de tijd die de deur openstaat zijn forse besparingen op energie mogelijk.

Kenmerken van snelle overheaddeuren

Onze snelle overheaddeuren zijn om verschillende redenen geschikt voor diverse branches. Dit komt door de volgende eigenschappen:

  • Openingssnelheid tot 1000 mm per seconde
  • Veilig en betrouwbaar
  • Duurzaam
  • Lage onderhoudskosten
  • Gemaakt van hoogwaardige materialen en componenten

Snelle overheaddeuren voor de zorgbranche

In zorginstelling is het essentieel dat de veiligheid wordt gewaarborgd. Het snel openen en sluiten van deuren is daarom naast isolatie essentieel. Snelle overheaddeuren zijn daarom bij uitstek geschikt in de zorg. Bij doorgangen waar men snel heen en weer moet kunnen is snelle opening en sluiting essentieel. Niet onbelangrijk in deze branche.

Veelgestelde vragen

Bekijk het overzicht aan veelgestelde vragen

Heeft u interesse in onze snelle overheaddeuren?

Bleyenberg Deurservice levert deze deuren in Groningen, Friesland en Drenthe. Heeft u vragen over ons assortiment of de installatie? Neem dan gerust contact met ons op

Bekijkt u ook ons assortiment overheaddeuren?

Vrijblijvende offerte aanvragen

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.