Home » Blogs » Voordelen Automatische Deuren

De voordelen van een automatische deur voor uw bedrijf

Dat het belangrijk en prettig is om te werken in een bedrijfspand dat op temperatuur is, spreekt voor zich. Voor bedrijven is het belangrijk dat het verwarmen van een bedrijfspand zo voordelig mogelijk kan. Echter lopen klanten en personeel mogelijk de hele dag het pand in en uit. Het sluiten van een deur is iets wat dan snel vergeten wordt, wat de energiekosten in de wintermaanden behoorlijk kan laten oplopen. Hier komen de voordelen van automatische deuren om de hoek kijken.

Een automatische deur lost dit probleem op

Een automatische deur lost dit probleem effectief op. Deze deur gaat namelijk, nadat iemand er doorheen gaat, automatisch weer dicht. Zo kan de warmte binnen het gebouw niet ontsnappen. Naast een warm bedrijfspand heeft een automatische deur meerdere voordelen. De belangrijkste voordelen worden hieronder uitgelegd.

Een automatische deur zorgt voor een professionele uitstraling

Een automatische deur biedt uw klanten een prettige binnenkomst. Daarnaast geeft het automatisch openen een uitnodigend gevoel voor uw gasten, klanten of patiënten en voelen ze zich direct welkom. 

Maak uw bedrijf toegankelijk met een automatische deur

Een automatische deur zorgt ervoor dat iedereen het pand kan betreden. Voor bezoekers met een rolstoel of scootmobiel is het vaak lastig om een normale deur te openen. Een automatische deur zorgt ervoor dat deze hindernis wordt weggenomen Dit maakt een automatische deur de perfecte oplossing voor een kantoor, huisartsenpraktijk of een tandartspraktijk of een andere zorginstelling.

Een automatische deur is hygiënisch

In tijden dat er veel op de hygiëne wordt gelet, is een automatische deur een goede keuze. De deur wordt namelijk niet aangeraakt door uw eigen personeel of patiënten. Ze lopen naar de deur toe, deze wordt automatisch geopend en sluit vervolgens weer automatisch. Voor tandartsen, huisartsen of voor kantoren waarbij de hygiëne in acht moet worden genomen, is de automatische deur een goede oplossing.

Automatische deur staat voor gemak

Loopt uw personeel vaak met hun handen vol? Voor bedrijven in de zorg of voor kantoorpersoneel versnelt een automatische deur werkzaamheden. Het personeel hoeft namelijk niet te stoppen voor een dichte deur. Ook hoeven ze hun spullen niet opnieuw op te tillen.

Geïnteresseerd in automatische deuren?

Bent u geïnteresseerd in automatische deuren en wat deze voor uw bedrijf kunnen betekenen? Bleyenberg Deurservice helpt u graag verder. Neem contact op voor vragen en meer informatie of vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij helpen uw graag verder om uw bedrijf een stuk duurzamer, toegankelijker, gemakkelijker, hygiënischer en warmer te maken.

Klantcase automatische deur

Onlangs hebben we een fijne samenwerking afgerond met Verzorgingstehuis Leppehiem.

Wij informeren u graag!

Heeft u meer informatie nodig of heeft u een vraag? Neem dan contact op met een van onze experts. Zij helpen u graag verder!