Blij met Bleyenberg: PandGarant

Home » Cases » Blij met Bleyenberg: PandGarant

Onlangs spraken we Johanan Kamminga over de samenwerking met Bleyenberg Deurservice. Johanan, inmiddels een aantal jaren klant van Bleyenberg Deurservice, is in dienst bij PandGarant. PandGarant beheert Verenigingen van Eigenaren, waarvoor Bleyenberg Deurservice als deurspecialist is ingeschakeld. Benieuwd naar de samenwerking? Lees meer!

Op zoek naar een kundige partner voor toegangsdeuren van een VvE

Johanan geeft aan dat hij een betrouwbare en kundige partner zocht voor een complex probleem met de oude toegangsdeur van een gebouw. “Een bestuurslid van de VvE noemde meteen Bleyenberg Deurservice als geschikte partner, omdat hij met zijn zaak goede ervaringen had met Bleyenberg Deurservice. Op basis daarvan zijn we met elkaar in contact gekomen en is de samenwerking van start gegaan”.

Toegangsoplossingen voor ieder probleem

Johanan geeft aan dat zijn verwachtingen helder waren toen hij ging samenwerken met Bleyenberg Deurservice: “We wilden een goede oplossing voor de bovenstaande. Zodoende zijn de mannen van Bleyenberg aan de slag gegaan. Inmiddels werken we een aantal jaren samen en bedenken en realiseren zij nog steeds toegangsoplossingen die passen bij onze wensen en problemen”.

“Bleyenberg is een betrouwbare en kundige deurspecialist voor VvE’s”

– Johanan van PandGarant

Een totaaloplossing voor bedrijfsdeuren

Johanan: “Het viel me op dat ze bij Bleyenberg Deurservice bereid zijn om alle benodigde disciplines aan tafel te krijgen om een totaaloplossing te realiseren. Van aannemer tot elektricien en leverancier. Zo staat de probleemstelling centraal en werken we samen aan een oplossing”.

Bleyenberg Deurservice aanraden?

Door samen te werken met Bleyenberg Deurservice heeft Johanan nu een goed functionerende toegang van de VvE, precies wat de bedoeling was. Johanan: “Ik zou Bleyenberg Deurservice zeker aanraden bij andere soortgelijke bedrijven. Het is een partij die je helpt om tot een goede oplossing te komen!”.