Praktische en veilige toegang met automatische deuropeners

Vraag een offerte aan

Download de brochure

Home » Zakelijk » Automatische deuropeners

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar deuren die automatisch openen? Bij Bleyenberg hebben we veel verschillende soorten automatische deuropeners die op uw huidige deuren geplaatst kunnen worden. Een automatische deuropener wordt ook wel elektrische deurdranger genoemd en is beschikbaar voor diverse branches.

Heeft u veel bezoekers waardoor de deuren intensief gebruikt worden? Dan adviseren wij schuifdeuren of draaideuren voor een praktische en veilige toegang. Verder kunt u in dit stuk alles lezen over automatische deuropeners.

 

Welke bedieningsmogelijkheden zijn er voor automatische deuropeners?

Bij Bleyenberg leveren en monteren we automaten voor schuifdeuren en draaideuren (loopdeuren), maar welke bedieningsmogelijkheden zijn er allemaal? Wij plaatsen voor elke situatie de best passende bedieningsmogelijkheid. Hieronder hebben we op een rijtje gezet welke mogelijkheden er allemaal zijn.

  • Bewegingssensor (radar)
  • Drukknop
  • Paslezer
  • Handlezer

Vrijbijvende offerte aanvragen?

Vul het offerteformulier in voor Automatische deuropeners en ontvang een persoonlijke offerte op maat.

Waar moet u op letten bij de aanschaf van een elektrische deuropener?

Er zijn een aantal dingen waar u rekening mee moet houden bij de aanschaf van een elektrische deuropener. Ten eerste is het belangrijk om te achterhalen waar u de automatische deuropener wilt gaan gebruiken. Voor een buitendeur is het namelijk belangrijk om ook een slot op de deur te plaatsen, maar bij een binnendeur is dit (meestal) niet van toepassing. Daarnaast is het belangrijk om de goede bediening te kiezen. Het voordeel aan een drukknop of schakelaar is dat u deze nooit kan kwijtraken, de bediening zit namelijk in de muur. Een sensor kan ook erg handig zijn, omdat er dan helemaal geen knop aanwezig hoeft te zijn en de deur automatisch open gaat. Als laatste is het van belang om een noodstroomvoorziening te hebben wanneer de stroom uitvalt. Als de stroom uitvalt en de deur niet meer opengaat dan kan dit zorgen voor gevaarlijke situaties.

Hoe werkt een automatische deurhanger?

Een automatische deurhanger bestaat uit een behuizing met daarin verschillende hefbomen. In de behuizing zitten verschillende delen met een veer en hydraulische olie. Wanneer u de deur wilt openen gaat de dranger in beweging en spant de veer op. Wanneer de deur dicht gaat zal de veer weer ontspannen. De olie verplaatst zich in dit proces van de ene naar de andere kant binnen de behuizing. Een automatische deurhanger ziet er aan de buitenkant misschien simpel uit, maar aan de binnenkant is het een stuk ingewikkelder.

Prijs automatische deuropener

Iedere bedrijfsdeur met een automatische deuropener heeft een variërende prijs wat afhangt van verschillende aspecten. Bij Bleyenberg zorgen we voor maatwerk en daarom varieert de prijs door het verschil in merk, uitvoering en grootte. Bent u geïnteresseerd in een automatische deuropener? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.

Automatische (zakelijke) deurautomaat laten installeren door Bleyenberg

Bent u geïnteresseerd in een automatische deuropener, maar weet u niet hoe deze geïnstalleerd kan worden? Schakel Bleyenberg in en wij regelen de klus. Bleyenberg heeft al sinds ruim 1978 ervaring met alle merken en types bedrijfsdeuren en garagedeuren. Ook zijn we een onafhankelijke deurspecialist en dit betekent dat we van allerlei soorten merken deuren en deurautomaten kunnen leveren naar uw wens. Naast dat we deuren en deurautomaten leveren bieden we ook 24/7 dienstverlening aan voor reparaties en onderhoud. Kortom wij zouden graag voor uw bedrijf automatische deuren willen leveren. Bent u er nog niet uit wat u precies nodig heeft? Neem dan hier contact met ons op voor passend advies.

Veelgestelde vragen

Bekijk het overzicht aan veelgestelde vragen

Interesse in onze automatische deuropeners?

Wij adviseren u graag voor een optimale toegang met de door u gewenste bedieningsmogelijkheden. U kunt nu ook direct een offerteaanvraag bij ons doen voor automatische deuropeners. Uiteraard is de offerte die u van ons ontvangt geheel vrijblijvend.

Vrijblijvende offerte aanvragen

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.