Plano Satin sectionaaldeur

Vraag een offerte aan

Home » Particulier » Sectionaaldeuren » High-Line sectionaaldeuren » Plano Satin sectionaaldeur

De elegante Plano Satin sectionaaldeuren onderscheiden zich van andere garagedeuren. Dit type heeft geen groef enen daardoor een volledig vlak paneel. Met een dikte van 40mm kent deze garagedeur een hoge isolatiewaarde. Bekijk ook onze brochure voor de verschillende types sectionaaldeuren welke Bleyenberg deurservice biedt.

 

Vrijbijvende offerte aanvragen?

Vul het offerteformulier in voor Plano Satin sectionaaldeur en ontvang een persoonlijke offerte op maat.

Voordelen van de Plano Satin sectionaaldeur

Het belangrijkste voordeel van de Plano Satin sectionaaldeur is de goede beveiliging. De deur beschikt over een vingerklem-, veerbreuk-, optil-, onderloop- en inbraakbeveiliging. Ook heeft de garage met deze deur een ruime doorrijruimte en bespaart hij dus meer ruimte in de garage. Dit komt doordat de deur niet horizontaal open hoeft.Daarnaast heeft de Plano Satin sectionaaldeur een goede isolatie, wat de duurzaamheid van dit product bevordert.

Veelgestelde vragen

Bekijk het overzicht aan veelgestelde vragen

Heeft u interesse in een Plano Satin sectionaaldeur ?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de Plano Satin sectionaaldeur? Neem gerust contact met ons op! U kunt ook een geheel vrijblijvende offerte aanvragen, of bekijk onze brochure. Uiteraard bent u ook altijd welkom bij onze showroom voor een rondleiding en een kopje koffie!

Is deze deur niet wat u wilt? Bekijk onze andere High-Line sectionaaldeuren zoals de Ligna Satin sectionaaldeur of de Cassetta Woodgrain sectionaaldeur.

Vrijblijvende offerte aanvragen

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.