Ligna Satin sectionaaldeuren

Vraag een offerte aan

Home » Particulier » Sectionaaldeuren » High-Line sectionaaldeuren » Ligna Satin sectionaaldeuren

De Ligna Satin sectionaaldeuren hebben een moderne uitstraling in vergelijking met andere garagedeuren. Deze garagedeur oogt strak en elegant. Bekijk onze brochure om te zien welke soorten deuren wij leveren. Deze deuren leveren wij in Groningen, Friesland en Drenthe.

 

Vrijbijvende offerte aanvragen?

Vul het offerteformulier in voor Ligna Satin sectionaaldeuren en ontvang een persoonlijke offerte op maat.

Wat zijn sectionaaldeuren?

Een sectionaaldeur is een deur die bestaat uit panelen. De panelen van Ligna Satin sectionaaldeuren zijn vlak met een diepe ‘groef’ in het midden van het paneel. De deur is 40 mm dik, kent een hoge isolatiewaarde en is gespoten in een duurzame toplaag.

Beveiliging van de Ligna Satin sectionaaldeuren

De Ligna Satin sectionaaldeuren zijn in verschillende opzichten veilige deuren. Niet alleen zijn deze deuren namelijk beveiligd tegen inbraak, maar ook tegen veerbreuk en onderloop. Ook hebben deze deuren een vingerklem- en optilbeveiliging.

Veelgestelde vragen

Bekijk het overzicht aan veelgestelde vragen

De voordelen van Ligna Satin sectionaaldeuren

De Ligna Satin sectionaaldeuren hebben naast een goede beveiliging, ook een ruime doorrijruimte. Zo kunt u gemakkelijk uw garage in- en uitrijden. Ook besparen de deuren veel ruimte, aangezien ze niet horizontaal geopend hoeven te worden. Daarnaast hebben de deuren een hoge isolatiewaarde en beschikken ze over een toplaag die de duurzaamheid verbetert.

Heeft u interesse in de Ligna Satin sectionaaldeur?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de Ligna Satin sectionaaldeur? Neem gerust contact met ons op! U kunt ook een geheel vrijblijvende offerte aanvragen of onze brochure bekijken. Uiteraard bent u ook altijd welkom bij onze showroom voor een rondleiding en een kopje koffie!

Is deze deur niet wat u wilt? Bekijk onze andere High-Line sectionaaldeuren zoals de Plano Satin sectionaaldeur of de Plancha Woodgrain sectionaaldeur.

Vrijblijvende offerte aanvragen

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.