Loopdeuren van Bleyenberg

Vraag een offerte aan

Home » Veelgestelde vragen » Loopdeuren van Bleyenberg

Wat zijn loopdeuren precies? Dit zijn deuren die in principe bedoeld zijn voor personen, u kunt deze laten plaatsen in vrijwel elke muur. Lees nu verder!
Bleyenberg heeft een ruim assortiment aan deuren voor zowel particulier als zakelijk. Heeft u vragen of opmerkingen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op, wij adviseren u graag.

Wat zijn loopdeuren?

Loopdeuren zijn deuren die in principe bedoeld zijn voor personen. Deze deuren draaien in een kozijn en kunnen nagenoeg in elke muur worden toegepast. Sinds een heel aantal jaren kan een loopdeur ook in een (elektrische) sectionaaldeur of overheaddeur worden aangebracht, dit gebeurt fabriek af en kan niet achteraf worden gedaan. Het voordeel van een loopdeur in een sectionaaldeur of overheaddeur is, dat niet de hele garagedeur open moet als u er door wilt. U kunt de loopdeur gebruiken voor loopverkeer en deze deur kan onder andere met een sleutel worden vergrendeld.

Waarom kiest u voor Bleyenberg Deurservice?

Met ruim 37 jaar ervaring, bent u gegarandeerd van passende adviezen met betrekking tot uw bedrijfs- of garagedeur. Naast levering en montage staan onze monteurs voor u paraat voor reparaties en onderhoud.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw huis of pand?

Neem dan gerust contact met ons op, wij adviseren u graag! Ook bent u welkom voor een kijkje in onze showroom, voor meer inspiratie.

Stuur uw vraag direct op

Is uw vraag nog niet beantwoordt? Stuur uw vraag dan direct op. Onze experts helpen u graag.

  • Plaats hierboven uw vraag.
  • Hidden