Jaarlijks onderhoud deuren verplicht?

Vraag een offerte aan

Home » Veelgestelde vragen » Jaarlijks onderhoud deuren verplicht?

Is het wettelijk verplicht om jaarlijks onderhoud te laten plegen aan uw deuren? Nee, maar er wordt door verschillende instanties veel waarde aan gehecht.

Is het laten uitvoeren van (jaarlijks) onderhoud aan mijn garagedeur of bedrijfsdeuren wettelijk verplicht?

Nee, het is niet wettelijk verplicht en ja, de Arbodienst en verzekeringsmaatschappijen schrijven vaak wel voor dat structureel onderhoud aan uw garage- of bedrijfsdeur plaats moet vinden. In geval van schade of ongeval zullen zij de staat en mate van onderhoud van de deuren controleren. Wel of geen structureel onderhoud, kan van invloed zijn op aansprakelijkheid of uitkering door de verzekering. Daarom is jaarlijks onderhoud verstandig en het onderhoud verkleint de kans op storingen, verlengd de levensduur van de deuren en vergroot het gebruiksgemak. Wij adviseren u graag met een passend onderhoudsvoorstel.

Waarom bestelt u uw deur bij Bleyenberg Deurservice?

Wij adviseren u van A-Z over de juiste garage- of bedrijfsdeur voor uw pand. Met veel liefde voor het vak en een ruim assortiment bent u gegarandeerd van een passend advies. Kom daarom eens langs op locatie om de showroom te bekijken, uiteraard niet zonder een kop koffie.

Meer weten?

Bent u op zoek naar een nieuwe deur, of moet het een en ander worden gerepareerd of gemonteerd? Neem dan contact met ons op, wij staan voor u klaar.

Stuur uw vraag direct op

Is uw vraag nog niet beantwoordt? Stuur uw vraag dan direct op. Onze experts helpen u graag.

  • Plaats hierboven uw vraag.
  • Hidden