Nieuwe garagedeur: wat te doen bij afwijkende maten?

Vraag een offerte aan

Home » Veelgestelde vragen » Nieuwe garagedeur: wat te doen bij afwijkende maten?

Wilt u een nieuwe garagedeur laten plaatsen en bent u bang dat dit een afwijkende maat is? Dan kunnen we u geruststellen. Er bestaan namelijk bijna geen standaard afmetingen bij garagedeuren. Het is altijd maatwerk en kan dus altijd precies naar uw wens worden geleverd.

Wat voor afmeting u ook zoekt, wij kunnen u erbij helpen. Zo kan een garagedeur maximaal 6 meter breed zijn en 3 meter hoog. Alles daar tussen in vormt geen enkel probleem en dit kan tot op de millimeter nauwkeurig. In principe zijn er geen minimale maten. Het kan natuurlijk wel te klein worden voor het rolsysteem, maar we hebben ooit een garagedeur geplaatst van 1,5 meter bij 1 meter, dus er is veel mogelijk!

Wanneer u bijvoorbeeld een 6 meter brede deur wilt, hoeft u zich geen zorgen te maken over de stevigheid. Er worden dan namelijk extra beslag zoals scharnieren en geleiders geplaatst. Ook kunnen we de deur verstevigen met extra vinnen, waardoor de deur stijver wordt en dus niet doorbuigt. De levertijd bij een extra brede of hoge deur is net zo lang als alle andere maten, dus 4 weken.

Wilt u een garagedeur laten plaatsen?

Wat voor maten u dus zoekt, wij kunnen u helpen. U kunt dan ook gemakkelijk een vrijblijvende offerte aanvragen. Heeft u nog vragen? Twijfel dan niet en neem contact op.

Stuur uw vraag direct op

Is uw vraag nog niet beantwoordt? Stuur uw vraag dan direct op. Onze experts helpen u graag.

  • Plaats hierboven uw vraag.
  • Hidden