Hoe vaak vervang je je staalkabels?

Vraag een offerte aan

Home » Veelgestelde vragen » Hoe vaak vervang je je staalkabels?

Het vervangen van de staalkabels is niet een jaarlijkse verplichting, maar wordt wel dringend aangeraden. Bleyenberg helpt u hierbij, lees daarom verder!

Moet ik elke 5 jaar de staalkabels laten vervangen?

De arbeidsinspectie zal bij controle bekijken of garage- en bedrijfsdeuren zijn onderhouden, gekeurd en voldoen aan de minimale veiligheidseisen en onderhoudsvoorschriften die een fabrikant voorschrijft. Ook in geval van schade of ongeval zal een Arbodienst en of verzekeringsmaatschappij u hiernaar vragen. (jaarlijks) onderhoud en het opvolgen van de fabrieksvoorschriften is in zo’n geval gewenst of vereist. Wij kunnen u hierover vrijblijvend adviseren, ook als second opinion.

Waarom bestelt u uw deur bij Bleyenberg Deurservice?

Wij adviseren u van A-Z over de juiste garage- of bedrijfsdeur voor uw pand. Met veel liefde voor het vak en een ruim assortiment bent u gegarandeerd van een passend advies. Kom daarom eens langs op locatie om de showroom te bekijken, uiteraard niet zonder een kop koffie.

Meer weten?

Bent u op zoek naar een nieuwe deur, of moet het een en ander worden gerepareerd of gemonteerd? Neem dan contact met ons op, wij staan voor u klaar.

Stuur uw vraag direct op

Is uw vraag nog niet beantwoordt? Stuur uw vraag dan direct op. Onze experts helpen u graag.

  • Plaats hierboven uw vraag.
  • Hidden