Wij zijn trots om te delen dat Bleyenberg Deurservice dit jaar 45 jaar bestaat. Namens het hele team van Bleyenberg willen wij eenieder bedanken die hieraan heeft bijgedragen!

Hoe vaak vervang je je staalkabels?

Vraag een offerte aan

Home » Veelgestelde vragen » Hoe vaak vervang je je staalkabels?

Het vervangen van de staalkabels is niet een jaarlijkse verplichting, maar wordt wel dringend aangeraden. Bleyenberg helpt u hierbij, lees daarom verder!

Moet ik elke 5 jaar de staalkabels laten vervangen?

De arbeidsinspectie zal bij controle bekijken of garage- en bedrijfsdeuren zijn onderhouden, gekeurd en voldoen aan de minimale veiligheidseisen en onderhoudsvoorschriften die een fabrikant voorschrijft. Ook in geval van schade of ongeval zal een Arbodienst en of verzekeringsmaatschappij u hiernaar vragen. (jaarlijks) onderhoud en het opvolgen van de fabrieksvoorschriften is in zo’n geval gewenst of vereist. Wij kunnen u hierover vrijblijvend adviseren, ook als second opinion.

Waarom bestelt u uw deur bij Bleyenberg Deurservice?

Wij adviseren u van A-Z over de juiste garage- of bedrijfsdeur voor uw pand. Met veel liefde voor het vak en een ruim assortiment bent u gegarandeerd van een passend advies. Kom daarom eens langs op locatie om de showroom te bekijken, uiteraard niet zonder een kop koffie.

Meer weten?

Bent u op zoek naar een nieuwe deur, of moet het een en ander worden gerepareerd of gemonteerd? Neem dan contact met ons op, wij staan voor u klaar.

Stuur uw vraag direct op

Is uw vraag nog niet beantwoordt? Stuur uw vraag dan direct op. Onze experts helpen u graag.

  • Plaats hierboven uw vraag.
  • Hidden