Garagedeuren Assen

Vraag een offerte aan

Home » Werkgebied » Garagedeuren Assen

Toe aan een nieuwe garagedeur omdat de oude niet meer aansluit bij uw wensen of omdat u een nieuwe garage laat bouwen? Schakel dan Bleyenberg Deurservice in voor garagedeuren in Assen. Wij realiseren uw nieuwe garagedeur geheel naar uw wens, maken hem op maat en monteren hem vervolgens vakkundig. Met ruim 40 jaar ervaring en een merkonafhankelijke service, garanderen wij dat u bij ons de perfecte garagedeur vindt.

Nieuwe garagedeur plaatsen in Assen

Wanneer u op zoek gaat naar een garagedeur, staan onze adviseurs u graag bij met deskundig advies. Ze kunnen u helpen bij de zoektocht of uw eigen ideeën met u bespreken.

Een garage heeft tegenwoordig vaak meerdere functies, waardoor het aanbod ook groter is geworden. Daarnaast zijn er ook diverse technische snufjes waarmee u de garagedeur kunt uitbreiden om de veiligheid en/of het bedieningsgemak mee te vergroten. Hierdoor wil het voorkomen dat het lastig is om zelf de ideale deur samen te stellen. Met ons persoonlijke advies weten we zeker dat het wel gaat lukken. Er zijn een aantal zaken waar u aan moet denken wanneer het gaat om het laten plaatsen van een nieuwe garagedeur in Assen. Zo kunt u vast nadenken over het volgende:

Wat is de functie van de nieuwe garagedeur?

Wilt u de garage enkel gebruiken om uw auto in te stallen, is het een opslagplek, wordt het een hobbyruimte of is het ook een doorloop naar de tuin? Dit zijn enkele functies die uw garage kan hebben, maar wellicht gaat u uw garage nog wel heel ergens anders voor gebruiken. Wanneer u dit helder heeft, is het al een stuk makkelijker om het type garagedeur te bepalen. Is de garage ook de toegang tot uw woning of de tuin, dan zijn openslaande garagedeuren bijvoorbeeld zeer interessant, of een elektrische garagedeur met een loopdeur.

Wilt u dat de nieuwe garagedeuren voor lichtinval zorgen?

Is de garage niet alleen een stalling voor de auto, maar ook een hobbyruimte bijvoorbeeld? Dan kan het plaatsen van ramen in de garagedeur een goede toevoeging zijn. Zo realiseert u daglicht in de garage en heeft u hier overdag goed zicht. Om inkijk te voorkomen is het mogelijk de ramen te laten voorzien van een speciale folie.

Hoe ziet de ruimte eruit waar de garagedeur geplaatst wordt?

Iedere garage is anders, qua indeling, afmeting en functie. Het is noodzakelijk om hier rekening mee te houden, zodat we weten welke garagedeuren er geplaatst kunnen worden en of we ergens rekening mee moeten houden qua montage. Afhankelijk van het type garagedeur is er er zowel aan de zijkanten als bovenkant 10 centimeter ruimte nodig. Lukt dit bij u niet, dan is er altijd een oplossing voor handen! Om niet voor verrassingen komen te staan is het wel goed om dit van te voren te weten. Zo kunnen we eigenlijk in iedere ruimte een passende garagedeur plaatsen. De enige uitzonderingen zijn monumenten. Mocht u in het bezit zijn van een monumentaal pand, dan kan het zijn dat er een vergunning nodig is. Dit kunt u nagaan bij de gemeente.

Hoeveel wilt u besteden aan een nieuwe garagedeur in Assen

Een ander belangrijk onderdeel tijdens de zoektocht naar de perfecte garagedeur zijn de uitgaven. Heeft u al nagedacht over het budget; is deze er en zo ja, wat wilt u maximaal uitgeven? Hier kunnen wij vervolgens rekening mee houden wanneer we met u op zoek gaan naar de ideale garagedeur. Levering en montage gaat bij ons vanaf 1500 euro, maar dit kan oplopen wanneer u meer opties wenst of voor een specifiek type garagedeur gaat. Wij maken graag een vrijblijvende offerte op basis van uw wensen.

De verschillende soorten garagedeuren in Assen

Iedereen kent de klassieke kanteldeur die vroeger massaal geplaatst werd. Inmiddels onderscheiden we vier hoofdcategorieën waarbij u vervolgens de keuze heeft uit extra opties. Denk hierbij aan loopdeuren, elektrische bediening of misschien wel een bewegingsmelder. Welk type het best bij u past hangt voornamelijk af van de functie van de garage en welk budget u heeft. Het type heeft alles te maken met hoe de garagedeur opent. Hieronder een kort overzicht van de verschillende garagedeuren.

Openslaande garagedeuren

Een zeer populaire keuze tegenwoordig zijn de openslaande garagedeuren. Hierbij bestaat de garagedeur uit twee delen die u onafhankelijk van elkaar kunt openen. Zo kunt u enkel de loopdeur gebruiken of wanneer u de auto binnen wilt zetten beide garagedeuren openen. Al onze openslaande garagedeuren die wij in Assen plaatsen zijn onderhoudsarm en hebben een luxe uitstraling. Ze zijn ook een perfecte uitkomst wanneer de inbouwruimte beperkt is.

Sectionaaldeuren

Veiligheid, betrouwbaarheid en optimaal bedieningsgemak is wat u krijgt wanneer u voor sectionaaldeuren van Bleyenberg Deurservice gaat. Onze sectionaaldeuren zijn paneeldeuren die langs het plafond omhoog schuiven, wat ruimte bespaart in uw garage. De garagedeuren zijn daarnaast zeer goed geïsoleerd, waardoor het in de garage minder koud wordt. Door te kiezen voor een bewegingssensor, afstandsbediening, wandschakelaar of vingerafdrukscanner is uw garage niet alleen optimaal beveiligd, maar wordt het in- en uitrijden ook vergemakkelijkt.

Kanteldeuren Assen

Ook voor kanteldeuren in Assen kunt u uiteraard bij Bleyenberg Deurservice terecht. In de afgelopen 50 jaar zijn de deuren continu verbeterd en zijn er meer opties mogelijk. Zo kunt u ervoor kiezen om een loopdeur in de kanteldeur te plaatsen. Wilt u de auto binnen zetten? Dan opent u de garagedeur met één beweging. Wilt u even snel erin en eruit of de fiets binnen zetten, dan betreedt u de garage makkelijk via de loopdeur.

Roldeuren plaatsen in Assen

Heeft u genoeg ruimte in de hoogte, maar wilt u het plafond zoveel mogelijk vrij laten? Dan is een roldeur wellicht de juiste oplossing. De smalle lamellen van een roldeur rollen zich direct aan het plafond op, waardoor deze grotendeels vrij blijft. Dit maakt deze deur zeer geschikt voor renovatie- en nieuwbouwprojecten waar de muren vaak hoger zijn. Door het uitgebreide assortiment aan kleuren, kunnen we de roldeur altijd passend maken bij de stijl van uw woning.

De diverse garagedeuren bekijken

Soms is het fijn om niet alleen digitaal de mogelijkheden te bekijken, maar om ze ook in het echt te zien. Hiervoor kunt u langskomen in onze showroom waar de diverse garagedeuren en opties te bezichtigen zijn. Onze showroom voor garagedeuren staat in Groningen, maar is zeer makkelijk te bereiken en we hebben een parkeerplaats voor de deur.

Werkwijze Bleyenberg garagedeuren

Weet u al exact wat u wilt of heeft u eerst advies nodig? Wij gaan graag met u in gesprek om u te helpen met uw zoektocht of om uw wensen door te spreken. Na dit gesprek maken wij een offerte voor u op, zodat u deze nog eens rustig door kunt nemen. Zodra u hiermee akkoord bent, komen wij bij u thuis langs om de garagedeur op te meten. Iedere garagedeur wordt door ons op maat gemaakt en geleverd. Zo weten we zeker dat deze perfect aansluit.

Onderhoud aan garagedeuren in Assen

Ook uw garagedeur heeft onderhoud nodig. Hiermee voorkomt u vroegtijdige slijtage aan draaiende onderdelen en worden storingen voorkomen. Bij Bleyenberg Deurservice kunt u terecht voor periodiek onderhoud. Mocht u onverhoopt toch met een storing of reparatie zitten, dan staan wij dag en nacht voor u klaar. U kunt ons bellen op (050) – 302 21 69, wij komen dan zo snel mogelijk bij u langs.