Particuliere hekaandrijvingen

Vraag een offerte aan

Home » Aandrijving » Hekaandrijvingen » Particuliere hekaandrijvingen
Ook voor het automatisch maken van uw toegangshek of poort, kan Bleyenberg Deurservice u van dienst zijn. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op.

Voor optimaal gemak kunt u uw toegangshek of toegangspoort elektrisch bedienbaar maken. Uiteraard wordt deze voorzien van (doorrij)beveiligingen om ongelukken en schade te voorkomen. Zowel draaihekken als schuifhekken kunnen wij voor u elektrisch bedienbaar maken.

Hoe zitten de particuliere hekaandrijvingen in elkaar?

De sterke aandrijfsystemen zijn voorzien van een elegante aluminium behuizing. Daarmee worden zij onopvallend in het hekwerk opgenomen. Deze aandrijvingen:

  • zijn uiterst geluidsarm
  • zijn bijzonder sterk
  • hebben een gelijkmatige loop

Het is mogelijk om met dezelfde handzender waarmee u uw hekaandrijving bedient ook uw elektrische garagedeur te bedienen.

Veelgestelde vragen

Bekijk het overzicht aan veelgestelde vragen

Heeft u interesse?

Op basis van uw wensen kunnen wij voor u een offerte maken. Ook voor reparaties aan uw hekwerk kunt u bij ons terecht. Bleyenberg Deurservice levert deze hekaandrijvingen in Groningen, Friesland en Drenthe. Neem voor vragen gerust contact met ons op, of kom eens langs voor een kijkje in onze showroom.

Vrijblijvende offerte aanvragen