Hekaandrijvingen

Vraag een offerte aan

Home » Aandrijving » Hekaandrijvingen

Een hekaandrijving is een systeem dat geïnstalleerd wordt aan een draai- of schuifhek, zodat deze automatisch open- en dichtgaat. Dit zorgt voor gebruiksgemak en extra veiligheid. De hekaandrijvingen van Bleyenberg Deurservice worden aan zowel bedrijven als particulieren geleverd. Bekijk ons assortiment particuliere hekaandrijvingen en industriële hekaandrijvingen!

Particuliere hekaandrijvingen

Vanaf €425 wordt er een sterke en geluidsarme hekaandrijving aan uw hek geplaatst. Hiermee bedient u ook uw elektrische garagedeur.

Industriele hekaandrijvingen

De robuuste, duurzame en betrouwbare industriële hekaandrijvingen zijn temperatuur- en weerbestendig. ze worden bediend met handzenders, sleutelschakelaars, drukschakelaars of codeschakelaars.

De veiligheid van een hekaandrijving

Een hekaandrijving komt erg goed van pas bij woningen en bedrijven langs drukke wegen. Het kan dan onhandig en ook gevaarlijk zijn wanneer u moet stoppen om het hek te openen. Met de nieuwe technische ontwikkelingen van onze hekaandrijvingen, wordt dit gevaar zoveel mogelijk voorkomen.

Service bij onze hekaandrijvingen

Bleyenberg Deurservice bestaat uit een team enthousiaste specialisten, die graag uw hekaandrijvingen leveren en monteren. Onze 45 jaar ervaring en kunde maken het mogelijk om de beste kwaliteit en service te bieden!

Veelgestelde vragen

Bekijk het overzicht aan veelgestelde vragen

Bent u geïnteresseerd in een hekaandrijving?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over een hekaandrijving? Twijfel niet om contact met ons op te nemen. Wij willen u graag helpen! U kunt ook een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. U bent uiteraard ook van harte welkom om onze producten te bekijken in onze uitgebreide showroom.

Vrijblijvende offerte aanvragen