VCA P

Vraag een offerte aan

Download de brochure

Download de brochure

Home » Over ons » VCA P

Bleyenberg Deurservice vindt dat naast vakinhoudelijke kennis en opleiding van de medewerkers, veiligheid van groot belang is tijdens het werk. Daarom hebben wij hiervoor de lat voor onszelf hoog gelegd en zijn gegaan voor de hoogste certificering.

 

Een échte Primeur, die nieuwe P op ons rapport

De P van Petrochemie. De letter die garant staat voor de hoogste eisen aan veiligheid en betrouwbaarheid bij het plaatsen  en onderhouden van deuren en deursystemen. De allerhoogste trede op het erepodium van de Checklist Veiligheid, Gezondheid en Milieu Aannemers, ofwel VCA-P.

Uniek: in onze branche de eerste mét P

VCA Twee Sterren, die certificering hadden we al een tijdje, dankzij 37 jaar ervaring op het gebied van roldeuren, snelsluitdeuren, overheaddeuren, koelceldeuren, branddeuren en brandschermen. En dankzij onze unieke onderhoudscontracten die  bedrijfszekerheid en een lange levensduur garanderen. De beloning: het felbegeerde VCA-P certificaat. Daar zijn we wel een beetje trots op. Met “bij ons koopt u snel en probleemloos alle soorten deuren”, daar namen we namelijk geen genoegen mee.

Geweldig, zo’n mooi rapport, maar wat kan Bleyenberg voor u betekenen?

Ontdek waarom Bleyenberg meer levert dan ‘deuren die open en dicht kunnen’. Namelijk: veiligheid, zekerheid, uitgekiend onderhoud en razendsnelle service als het nodig is, allemaal in de perfecte, zorgeloze prijs-kwaliteitverhouding.

Veelgestelde vragen

Bekijk het overzicht aan veelgestelde vragen