Deuren voor de zorg

Om optimale zorg te kunnen verlenen en de veiligheid van medewerkers en patiënten te garanderen zijn goede deuren van groot belang in de zorgbranche. Daarnaast zijn functionaliteiten als brandwerendheid en snelheid eveneens belangrijk. Bleyenberg Deurservice biedt diverse deuren die veiligheid en gebruiksgemak versterken binnen de zorg, zoals automatische deuren, rolluiken, (snelle) overheaddeuren en brandschermen.

Automatische deuren voor de zorgbranche

Onze automatische schuif- en draaideuren zijn erg populair in de zorgbranche. Door de pas- of handlezer is het mogelijk de deuren alleen binnen bepaalde tijden of voor bepaalde mensen te openen. Dit om de veiligheid te garanderen.

Compartimenten afsluiten met rolluiken

Rolluiken worden veelvuldig gebruikt in diverse branches. In de zorg worden rolluiken voornamelijk ingezet bij balies van kantines, loketten of balies die dienen als uitgiftepunt. Door het inzetten van rolluiken worden deze compartimenten inbraakwerend. 

Grote doorgangen met overheaddeuren

Overheaddeuren worden voor diverse toepassingen gebruikt, waaronder in buitengevels en bijvoorbeeld koelcellen. In de zorgbranche kunnen overheaddeuren worden ingezet bij plaatsen waar voertuigen snel in en uit moeten kunnen, zoals bij ambulanceposten of ziekenhuizen.

Snelle overheaddeuren

In zorginstelling is het essentieel dat de veiligheid wordt gewaarborgd. Het snel openen en sluiten van deuren is daarom naast isolatie essentieel. Snelle overheaddeuren zijn daarom bij uitstek geschikt in de zorg. Bij doorgangen waarin men snel heen en weer moet kunnen is snelle opening en sluiting essentieel. Daarnaast zijn deze sprintdeuren brandwerend. Niet onbelangrijk in deze branche. 

Veiligheid door brandschermen

In veel gevallen zijn brandschermen niet opvallend aanwezig. Uiteraard zijn ze van wezenlijk belang, omdat ze brandwerend zijn en ervoor zorgen ruimtes in compartimenten worden verdeeld. Hierdoor beperkt u de branduitbraak in uw pand, wat in de zorg essentieel is.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Bij Bleyenberg Deurservice hebben we door onze samenwerkingen jarenlange ervaring in de zorgbranche. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Service